MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Υπόθεση Εργασίας

Το φετινό καλοκαίρι η ομάδα Pequod συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών και παρουσιάζει την devised παράσταση με τίτλο “Εργασία και χαρά”, από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου στο κτήριο Δ’ της Πειραιώς 260.

Monopoli Team

Το έργο, χωρίς δοσμένο εκ των προτέρων κείμενο, αντλεί υλικό από άρθρα, αληθινές εμπειρίες εργαζoμένων, σκέψεις και προβληματισμούς όλων μας για να διερευνήσει ένα φλέγον ζήτημα της εποχής μας: Σε ένα καθεστώς μεγάλης εργασιακής ρευστότητας, ισχύει ακόμα το «εργάζομαι άρα υπάρχω»; Ή μήπως δεν ίσχυε ποτέ;

Με μια ματιά ανθρωποκεντρική και λιτά μέσα, η ομάδα Pequod επαναπροσδιορίζει το ρόλο του θεατή και προσεγγίζει το ζήτημα «εργασία» μέσα από ερωτήματα σύγχρονα αλλά και διαχρονικά.

 

Η Ομάδα Pequod, που δημιουργήθηκε μόλις πριν δύο χρόνια από δύο ηθοποιούς, τον Δημήτρη Ξανθόπουλο και την Αγγελική Παπαθεμελή και τον συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, έκανε ήδη αισθητή την παρουσία της στα ελληνικά θεατρικά δρώμενα, κομίζοντας μία νέα σκηνική άποψη.

 

Συντελεστές
Δραματουργική επεξεργασία: Pequod –  Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης
Σκηνικά – κοστούμια: Μαγιού Τρικεριώτη
Επιμέλεια κίνησης: Ζωή Χατζηαντωνίου
Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας  
Μουσική: επιμέλεια Pequod

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: -
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ξανθόπουλος


Παίζουν: Γιώργος Aγγελόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Γιάννης Κλίνης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Αγγελική Μαρίνου, Νικολίτσα Ντρίζη, Αγγελική Παπαθεμελή, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Φιντέλ Ταλαμπούκας

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b