MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προτάσεις για το τριήμερο στην πόλη

Οι καλύτερες προτάσεις για το weekend 10-12 Ιουνίου…

Monopoli Team

Παρασκευή 10 Ιουνίου

 

ΣΙΝΕΜΑ

  • Σφίξαν οι ζέστες, ό,τι πρέπει ο καιρός για ένα μπλοκμπαστεράκι! Ο Μάθιου Βον, που μας έδωσε το ανανεωτικό για το είδος Kick- Ass, μας παραδίδει ένα διασκεδαστικό πρίκουελ για το πώς “τα σπάσανε” οι προφέσορες Ζαβιέ και Μαγνέτο, με ιστορικό πλαίσιο ένα ιστορικό ψυχροπολεμικό τουρλουμπούκι στα 60s και την -απαραίτητη- ρέγουλα στα CGI εφέ που τόσο έχουν κουράσει .
  • Καλοί οι “X- Men: η πρώτη γενιά” για σκοτεινή αίθουσα και ποπκορν λοιπόν, αλλά ο καιρός μάς έχει κάνει να λιγουρευόμαστε και το τρίπτυχο “λαστιχένια καρέκλα – γρανίτα φράουλα – τσιγαράκι στα κλεφτά”, η αλλιώς, θερινό σινεμά. Αν θέλετε να κρατήσετε τη μύτη ψηλά απέναντι στα μπλοκμπάστερ λοιπόν, σίγουρα σας καλύψουν οι επανεκδόσεις της εβδομάδας, τέσσερις στον αριθμό παρακαλώ. “Το πάρτυ” με τον Πίτερ Σέλερς ρε ρόλο ινδού party- crasher (κυριολεκτικά όμως), το προφητικό και καταγγελτικό “If..”, την ωδή στο βωβό σινεμά του Μπάσκερ Κίτον και του Σαρλό “Γιο- γιο” του υποτιμημένου Πιερ Ετέξ, και το νεορεαλιστικό “Συνοικία το Όνειρο” του Αλέκου Αλεξανδράκη.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

  • To τριπλό sold out των πολυαναμενόμενων παράστασεων του The Wall στην Αθήνα από τον Roger Waters δείχνει ότι η “μπογιά” των Pink Floyd καλά κρατεί. Ευκαιρία για ένα “ζέσταμα” με τον έτερο διάσημο δίσκο των Pink Floyd, The Dark Side of the Moon, που θα παρουσιάσουν στη σκηνή της Αυλαίας οι Λunatics, η 11μελής ελληνική tribute μπάντα των Pink Floyd.

 

DJ SET

 

  • Ένας από τους παλιότερους εκπροσώπους του γαλλικού rap μέσα από τη συμμετοχή του στο σχήμα των Assassins αλλά και τις συνεργασίες του με ονόματα όπως αυτά των Snoop Dogg, Raekwon, Guru, Birdy Nam Nam κ.α καταλαμβάνει την κονσόλα του K44 μαζί με τους δικούς μας Spike 69, Jay Loot και Sopht Moos.

 

Σάββατο 11 Ιουνίου

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

 

  • Με επιρροές από Django Reinhardt, Romane, Duke Ellington και Μανώλη Χιώτη αλλά και το σύνολο της swing και παραδοσιακής jazz σκηνής, οι Swing Shoes και η “μαύρη Πειραιώτισσα” Sugahspank είναι οι σημερινοί προσκεκλημένοι του Blender Festival σε ένα μουσικό ταξίδι σε ρυθμούς jazz, bossa nova, gypsy swing και blues.
  • Το «Κάποτε θα ’ρθουν να σου πουν»,μία παράσταση αφιερωμένη στον Νίκο Παπάζογλου παρουσιάζει ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης στον προαύλιο χώρο του θεάτρου Μπάντμιντον, με τραγούδια από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση που παραμένουν διαχρονικά και αξεπέραστα ως τις μέρες μας..

 

DJ SET

 

  • Ο B.D. Foxmoor των Active Member παρουσιάζει στο Gagarin ένα dj set αφιερωμένο σε δύο “νονούς” (Godfather)..Αυτόν της soul, τον αξεπέραστο James Brown και αυτόν της rap, τον “The Revolution Will not Be Televised” Gil Scott- Heron! Θα ακούσουμε παράλληλα για πρώτη φορά τον πολυαναμενόμενο δίσκο των Active Member “Στων Βουβών την Εσχατιά”..

 

Κυριακή 12 Ιουνίου

ΘΕΑΤΡΟ

 

  • Η σπουδαία Αριάν Μνουσκίν παρουσιάζει στο Metropolitan Expo την παράσταση “Οι Ναυαγοί της τρελής ελπιδας”. Σ’ ένα σκηνικό κουτί των θαυμάτων εγκιβωτίζεται μια ομάδα του βωβού κινηματογράφου -παραμονές του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου-, που χρησιμοποιώντας κάμερα με μανιβέλα γυρίζει μια πολιτική, αισιόδοξη ιστορία βασισμένη στους Ναυαγούς του Ιωνάθαν του Βερν..

 

ΕΚΘΕΣΗ

 

  • Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ διοργανώνει στην “Τεχνόπολη” την εικαστική έκθεση «Σπίτι» Περισσότεροι από εκατό καλλιτέχνες δημιούργησαν και προσέφεραν τα έργα τους εμπνευσμένα από την έννοια του σπιτιού, ως συμβόλου στέγασης, φιλοξενίας, σταθερότητας και ασφάλειας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το θέμα των ναρκωτικών.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

  • 200 χρόνια μετά τη γέννηση του Φραντς Λιστ, που πιστώνεται ως εμπνευστής του συμφωνικού ποιήματος, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης ερμηνεύει στο Ηρώδειο έργα του, καθώς και των Σούμπερτ και Μπραμς. Σολιστ ο πιανίστας Κυπριανός Κατσαρής

 

DJ SET

  • Στο καθιερωμένο του ραντεβού στην παραλία του Αγ. Ανδρέα, ο CJ Jeff υποδέχεται τον No Rabbitz για ένα κυριακάτικο μπανάκι σε house ρυθμούς.

 

Δημήτρης Κώτσος

 

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b