MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλοκαιρινό δημιουργικό εργαστήρι στο Θέατρο της Ημέρας

Μετά το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, το Θέατρο της Ημέρας ξεκινά μια νέα δραστηριότητα που αφορά σε ένα καλοκαιρινό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Monopoli Team

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 5 αυτοτελών εβδομάδων με διαφορετικό θεματολογικό άξονα η καθεμία, όπου ο γονιός μπορεί να εμπιστευθεί το παιδί του για να απασχοληθεί δημιουργικά μέσα από πρωτότυπες και ευφάνταστες δραστηριότητες.

Κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα θα επικεντρώνεται σε ένα διαφορετικό θεματολογικό άξονα. Γύρω από  το θέμα, θα ενορχηστρώνονται όλες οι επιμέρους δραστηριότητες και τα ερεθίσματα: εικαστικά, κατασκευές, μουσική, προβολές, θεατρικό παιχνίδι, ασκήσεις παρατήρησης, επικοινωνία με συγγραφείς, απασχόληση σε εξωτερικό χώρο και πιθανή επίσκεψη – εκδρομή. Μία μέρα την εβδομάδα θα διοργανώνεται εργαστήρι μαγειρικής- ζαχαροπλαστικής με την συμμετοχή των παιδιών!

Την τελευταία ημέρα της κάθε εβδομάδας, κλείνει ο κύκλος με μια μικρή γιορτή- παρουσίαση της δουλειάς του εργαστηρίου, με την παρουσία των γονέων  και φίλων, στην σκηνή του θεάτρου και έκθεση των έργων των παιδιών που θα πάρουν μαζί τους σε ειδικό φάκελο, με την αποχώρησή τους.

Παιδαγωγική επιμέλεια: Λάκης Κουρετζής – Ανδρομάχη Μοντζολή

Την επίβλεψη και απασχόληση των παιδιών θα έχουν νηπιαγωγοί, παιδαγωγοί και εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού, εκπαιδευμένοι στο Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας.

Πληροφορίες για το αναλυτικό παιδαγωγικό πρόγραμμα στη γραμματεία του Θεάτρου της Ημέρας:

Θέατρο της Ημέρας:

Γεννηματά 20,  ΜΕΤΡΟ Πανόρμου, Αμπελόκηποι

Τηλ.: 210 6929090, 210 6995777

E-mail: [email protected]

Site: www.theatro-imeras.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b