MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Στάχτη και μπούρμπερη

Η ομάδα Theatρείο παρουσιάζει το έργο «Στάχτη και μπούρμπερη» της Βάσιας Αργέντη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπλωματά, στις 3 και 10 Ιουνίου στο 8 Δυτικά, Ναός της Τέχνης.

Monopoli Team

Τι είναι το «Τheatρείο»:

Πρόκειται για μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε νέους επαγγελματίες ηθοποιούς και μουσικούς, γεμάτοι όρεξη, ζωντάνια και δημιουργικότητα. Η ομάδα δημιουργήθηκε από την εσώτερη κοινή ανάγκη των μελών να πουν αυτό που νιώθουν, αυτό που αξίζει να μοιραστούμε όλοι μέσα από κωμωδίες, δράματα και μουσικές.

Περίληψη του έργου

Πρόκειται για την αγωνία, τις έννοιες και τους προβληματισμούς που απασχολούν κάθε ανθρώπινο νου, την περίοδο του τώρα. Μία σπαρακτική μουσικοθεατρική κωμωδία που δεν είναι μόνο αστεία, αλλά είναι γεμάτη από ουσιαστικά νοήματα και καταστάσεις που θα κάνουν το θεατή να δει τον εαυτό του μέσα σε αυτά.

Ένα ζευγάρι που παλεύει να σώσει το σπίτι του αλλά η έλλειψη επικοινωνίας κι η υπέρμετρη φιλαυτία τους εμποδίζει. Ένα άλλο ζευγάρι που η ανεργία μπαίνει μέσα στα όνειρα τους και τον ίδιο τους τον εαυτό, Ένας άνθρωπος που συστήθηκε με την αποξένωση της τεχνολογίας και του Facebook και παραμέρισε τον ίδιο του τον εαυτό και τις ανάγκες του, Μία γυναίκα εγκλωβισμένη στην ανάγκη της να ζει μες στη δυστυχία που την έχουν τοποθετήσει οι καταστάσεις, ξεχνώντας που βρίσκεται η πραγματική ζωή. 4 άνθρωποι: μια ιδέα που μιλά για την αγάπη και τον άνθρωπο.

Οι 13 ρόλοι του έργου παίζονται από 5 ηθοποιούς (εκ των οποίων ο ένας έχει το ρόλο του μουσικού).
Η παράσταση δεν σατιρίζει τίποτε και κανέναν. Στόχος της ομάδας δεν είναι η επίκριση, αλλά η τροφή για σκέψη και η «υπόδειξη» της κωμικής πλευράς των πραγμάτων.

Μουσική: Theatρείο

Μουσική επιμέλεια: Θάνος Αστερίου

Τεχνικά θέματα: Χρήστος Λαμπάδας

Φωτογραφική επιμέλεια: Γιώργος Μαρινάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Βάσια Αργέντη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπλωματάς


Παίζουν: Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Βάσια Αργέντη, Γιώργος Δάσκαλος, Γιάννης Παπλωματάς, Θάνος Αστερίου, Έλενα Παπακωστοπούλου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b