MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εκδήλωση για τα 10+1 χρόνια των Δρόμων Ζωής

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Δρόμοι Ζωής” μας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν στις 5, 6, 7 και 8 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», με αφορμή την συμπλήρωση των 10+1 χρόνων λειτουργίας τους.

Monopoli Team

Στη διάρκεια του τετραημέρου οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε εργαστήρια χορωδίας, ζωγραφικής, κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη, κούκλας, θεατρικού παιχνιδιού, μαγειρικής, μουσικής καθώς και σε εργαστήρια με θέμα το περιβάλλον.

Στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται ζωγραφιές των παιδιών που απασχολούνται στο Κέντρο, κούκλες, μάσκες και σκηνικά που έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά για τις ανάγκες των παραστάσεων που κατά καιρούς έχουν ανεβάσει, φωτογραφίες από τη λειτουργία του Κέντρου αυτά τα 10+1 χρόνια καθώς και αρχειακό υλικό από εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά των Δρόμων Ζωής θα παρουσιάσουν χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσει η χορωδία του Κέντρου. Τέλος οι έφηβοι θα ζωγραφίσουν graffiti στον χώρο του αίθριου.

Εθελοντές αλλά και παιδιά του Κέντρου θα υποδέχονται τους επισκέπτες για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά της δημιουργικότητας από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Μαϊου.
Ειδικά προσκεκλημένοι την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί θα είναι μαθητές από Δημοτικά σχολεία της περιοχής και τα ίδια απογεύματα παιδιά από άλλες οργανώσεις.

Ώρες λειτουργίας: 10π.μ.- 8μ.μ. και Κυριακή 10μ.μ.- 2μ.μ.
Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης, Θησείο (Αίθουσα Ισογείου)
Εγκαίνια: Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 7 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες και στο site των Δρόμων Ζωής www.dromoi-zois.gr.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b