MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Άντρες Μετά Μουσικής

Στο mcf coffee|bar|resto του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζεται για λίγες μόνο παραστάσεις το έργο της Ελένα Τορνέρο, με πρωταγωνίστρια την Νικολέττα Βλαβιανού.

Monopoli Team

Η Πάττυ, μια γυναίκα γύρω στα 40, δίνει μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό της να ξορκίσει την κακοδαιμονία που την κυνηγάει στις σχέσεις της με το άλλο φύλο, και να βρει επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο.
Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της “ζωντανεύουν” ανάγλυφα μπροστά μας μέσα από σπαρταριστές, αλλά και συγκινητικές αφηγήσεις και περιστατικά και συνοδεύονται πάντα από ένα ροκ τραγούδι που ολοκληρώνει με καταλυτικό τρόπο την ανάμνηση. Η Πάττυ διατρέχει ξανά με πολύ χιούμορ και σαρκασμό όλη την ερωτική της διαδρομή, κάνοντας επιλεκτικές ή αναγκαστικές στάσεις στους σημαντικότερους άντρες-σταθμούς, για να ξεκαθαρίσει παλαιούς λογαριασμούς και να κάνει μια νέα αρχή. Αυτό που αγνοεί όμως είναι πως η μοίρα της παίζει ένα πολύ παράξενο παιχνίδι και θα αιφνιδιάσει ηρωίδα και θεατές στο ανατρεπτικό και απροσδόκητο φινάλε…

Το έργο της καταλανής Έλενα Τορνέρο είναι η ιστορία μιας γυναίκας (που είναι παρούσα), μερικών αντρών (που είναι απόντες) και των τραγουδιών που συντρόφεψαν τη ζωή τους. Μια ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες, για τα λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ ή ειπώθηκαν σε λάθος χρόνο, η ιστορία αυτής της καταραμένης, ακατάληπτης, ανθρώπινης μανίας που ξεπερνά κάθε εμπόδιο: τη μανία του έρωτα.

Μετάφραση: Δημήτρης Ψαρράς, Γιάννης Μαντάς

Σκηνικά – Κοστούμια: Νατάσα Παπαστεργίου

Κίνηση: Μόνικα Κολοκοτρώνη

Βοηθός σκηνοθέτη: Ναταλία Κατσαρού

Το styling & τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Βασίλης Θέος

 

Παραστάσεις: 27, 28 Απριλίου & 2, 3, 4, 5, 9, 11, 12 Μαΐου

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας: 210 3418579 (Δευ-Παρ 11:00 – 14:00)

στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση.
σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ελένα Τορνέρο
Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ


Παίζουν: Νικολέττα Βλαβιανού. Ακούγεται ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Galaxy: Διονύσης Κλάδης. Και οι: Δημήτρης Καλαντζής, Λίλλυ Μελεμέ, Δημήτρης Μυλωνάς, Σπύρος Τσεκούρας, Νίκος Ψαρράς

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b