MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Τα 12 Κουπέ

Ένα νέο βαγόνι, το NEW WAGON στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ ανοίγει η Τατιάνα Λύγαρη σε νέους καλλιτέχνες εγκαινιάζοντας για ένα 10ημερο καθημερινά από 5 έως 15 Μαΐου στις 20.30 μια γιορτή τεχνών στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ.

Monopoli Team

Νέοι δημιουργοί, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, χορογράφοι, χορευτές, μουσικοί, εικαστικοί, artists performers εμπνέονται από τα αυθεντικά, γυμνά, πατιναρισμένα από το χρόνο 12 Κουπέ του NEW WAGON και δημιουργούν σ’ αυτά τα δικά τους καλλιτεχνικά projects σ’ ένα διαφορετικό σε είδος, ύφος και θεματολογία κυλιόμενο πρόγραμμα 4 ωρών.

Οι θεατές, σε ομάδες του ενός έως πέντε ατόμων σε κάθε παράσταση, μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν διαδραστικές performances 4΄ έως 44΄ λεπτών, με ήχο ή χωρίς ήχο, με κείμενο ή χωρίς κείμενο, με ή χωρίς ηθοποιούς αλλά και να περιηγηθούν στα υπόλοιπα βαγόνια του Τρένου ανακαλύπτοντας εικαστικές εγκαταστάσεις ή να «αράξουν» για ένα ποτό στην αποβάθρα του σταθμού παρακολουθώντας μουσικά happenings, τα οποία θα εκτυλίσσονται παράλληλα με τις παραστάσεις.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες στα «12 Κουπέ» είναι: οι Θεατρικές Ομάδες Alma Libre, Amesa, Γουρούνια με Φτερά, Οι 5 Ταξιδιώτες, Καλ/τεχνική Ομάδα Contra TEMPO, Ομάδα VOID, Χοροθεατρική Ομάδα ΠΙΝΕΖΑ και οι Σ. Γαλανάκη με τη Λ. Μάνδαλη, Απ. Θηβαίος, Οδ. Ι. Κωνσταντίνου με τη Γ. Νεοφύτου και τον Κλείτορα, Ηλ. Μοσχοϊτόπουλος με τον Γ. Φυρό και τη Χρ. Θεοδώρου, Μ. Παπαχρήστου, Ανδρ. Πασιάς.

Στα παράλληλα μουσικά happenings και τις εικαστικές εγκαταστάσεις συνεργάζονται οι: Κ. Γάκης, Αντ. Κουράκου, Κ. Κώσταινα, L.G.R, Σ. Παπαδημητροπούλου, PRAKTORAS.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα είναι ελεύθερη και ο κάθε θεατής, ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα αντί εισιτηρίου, μπορεί να προσφέρει «ό,τι επιθυμεί». Είναι όμως απαραίτητη η προμήθεια κουπονιού εισόδου πριν από την έναρξη του κάθε project λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων των κουπέ.

Έναρξη διανομής κουπονιών εισόδου για τα projects της κάθε ημέρας από 8 μ.μ.  – Μέγιστος αριθμός κουπονιών εισόδου ανά άτομο/ανά ημέρα: 4.

Πληροφορίες
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το  Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ.
Τηλ: 210-5298922 / 6937-604988
καθημερινά εκτός Δευτέρας : 10.00–14.00 & 18.00–22.00

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
ΘΕΑΤΡΟ
Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς, με την Όλια Λαζαρίδου ξανά στην Οικία Ιλίτς
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κόμισσα της Φάμπρικας, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο Embassy Theater
Θεατρικά Νέα
Οι "Σπυριδούλες" της Νεφέλης Μαϊστράλη επιστρέφουν στη σκηνή
ΘΕΑΤΡΟ
Οι “Βρικόλακες” του Χένρικ Ίψεν στο Θέατρο Radar
ΘΕΑΤΡΟ
Unborn: Μία ιστορία ενηλικίωσης της Χριστίνας Κυρίτση στο θέατρο Ρεκτιφιέ
ΘΕΑΤΡΟ
Ένας σύγχρονος “Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
ΘΕΑΤΡΟ
Κόκκαλο: Η παράσταση που καθήλωσε το κοινό της Νέας Υόρκης επιστρέφει στο Θέατρο Σημείο
ΘΕΑΤΡΟ
Τι είναι αυτό;, της Στέλλας Σερέφογλου στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Η «Παπλωματού» ξαναζωντανεύει στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
ΘΕΑΤΡΟ
Το Χειμωνιάτικο Παραμύθι, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη