MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Μπομπ και η Ντόρα στο Kidom!

Το Kidom, το πάρκο των παιδιών στο Allou! Fun Park, μεταμορφώνεται και φέτος στον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη και της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας! Υποδέχεται τους διάσημους χαρακτήρες του Nickelodeon προσκαλώντας τους μικρούς τους φίλους να τους γνωρίσουν από κοντά.

Monopoli Team

Από τις 16 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου, εκπλήξεις και πολλά δώρα περιμένουν όλα τα παιδιά που θα επισκεφθούν το Kidom. Όχι μόνο θα γνωρίσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από κοντά, αλλά θα παίξουν, θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα κερδίσουν δώρα Μπομπ Σφουγγαράκης και Ντόρα Η Μικρή Εξερευνήτρια!

Το Kidom μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο χώρο, με θεματική διακόσμηση εμπνευσμένη  από τον κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη και του Πάτρικ, το «Το Βυθό του Μπικίνι» και της Ντόρας της Μικρής Εξερευνήτριας, στις πύλες και στα παιχνίδια του και καλεί όλους τους μικρούς φίλους του να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με δύο από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες του Nickelodeon.

Η διασκέδαση συνεχίζεται στα παιχνίδια του Kidom! Όλα τα παιδιά που παίζουν με Kidom Pass ή Allou! Fun Card θα συμμετέχουν σε συνεχείς κληρώσεις, διεκδικώντας πλούσια δώρα από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.


Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες παιχνιδιού με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη Mικρή Εξερευνήτρια, μπορείτε να μπείτε στο www.allou.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 4256999.

 

Allou! Fun Park: Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης. Τηλ.: 210- 4256999

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b