MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Happy Family Weekends στο Athens Metro Mall

Ένα ταξίδι στον πιο πρωτότυπο και δημιουργικό παιδικό κόσμο ξεκινά στο Athens Metro Mall το Σάββατο 2 Απριλίου και για κάθε Σαββατοκύριακο έως τις 26 Ιουνίου, με ελεύθερη συμμετοχή.

Monopoli Team

Το Σάββατο 2 Απριλίου, στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall, τα Happy Family Weekends γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, όπου οι μικροί επισκέπτες του εμπορικού κέντρου με τους γονείς τους θα διασκεδάσουν και θα παίξουν με face painting, μπαλονοκατασκευές, κουκλοθέατρο και εργαστήρι βιβλίου.

Έως τα τέλη Ιουνίου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες χειροτεχνίας, να απολαύσουν παιδικό κουκλοθέατρο και πολλές άλλες διαδραστικές εκπλήξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Μάγοι, κλόουν και παιδικοί μασκότ θα ξαφνιάζουν ευχάριστα με τις περιοδικές εμφανίσεις τους! 

 

 Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Σάββατο 2 Απριλίου: Το βιβλίο, ο καλύτερός μου φίλος!

Κυριακή 3 Απριλίου: Τα 3 Γουρουνάκια

Σάββατο 9 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Υγείας): Η κυρία Τερηδόνα

Κυριακή 10 Απριλίου: Η πεντάμορφη και το Τέρας

Σάββατο 16 Απριλίου: Που πήγαν τα αυγά;

Κυριακή 17 Απριλίου: Η Κοκό και η Κική

Σάββατο 23 Απριλίου: Πάσχα! Φτιάχνουμε λαμπάδες, βάφουμε αυγά, διαβάζουμε για τα έθιμα του Πάσχα, παίζουμε κουκλοθέατρο με κοτοπουλάκια και πασχαλινά αυγά!

Σάββατο 30 Απριλίου: Τα έντομα της Άνοιξης

Κυριακή 1 Μαΐου: Τα λουλούδια και οι ιστορίες τους! Πλέκουμε λουλουδένια στεφάνια, φτιάχνουμε λουλούδια, δώρα για τη μητέρα και άλλα πολλά…

Bazaar για παιδιά

Από την Παρασκευή 8 Απριλίου, το Athens Metro Mall σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” διοργανώνουν bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες.


 

Σάββατο 2 Απριλίου έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου (12.00 – 17.00), 3ος όροφος του Athens Metro Mall

 

Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος. Τηλ.: 210 9769444

www.athensmetromall.gr 

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b