MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

2011…Alt τις ει;

Οι «Λωτοφάγοι», διανύοντας την τέταρτη συνεχή χρονιά τους, έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2010 ένα σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων “Devised Theatre” σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς, προσπαθώντας να απαντήσουν στην ερώτηση “Ποιος είσαι;”.

Monopoli Team

Αυτή τη φορά επανέρχονται με μια νέα παράσταση στο θέατρο ΠΚ με θέμα τις “αισθήσεις”. Συγκεκριμένα η σχέση των αισθήσεων με την “ταυτότητα” του κάθε ανθρώπου.

 

Ποιος πραγματικά είσαι, ποιος θα ήθελες να είσαι και ποιος θα μπορούσες να είσαι, αν άλλαζες έστω και ένα μικρό πράγμα από αυτά που επέλεξες. Το ταξίδι των αισθήσεων για έναν άνθρωπο δεν σταματά ποτέ.

Ένας ήχος σηματοδοτεί τη γέννηση μας. Το κλάμα μας. Μια εικόνα αρκεί για να “ξεκινήσουμε” να ζούμε. Ένα όνειρο. Μια γεύση μπορεί να μας ταξιδέψει παντού. Ένα φιλί. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή που γεννιέται, αρχίζει να ταξιδεύει μέσα στις αισθήσεις. Ανακαλύπτει, επεξεργάζεται, απορρίπτει και επιλέγει τα ερεθίσματα που θα τον κάνουν μοναδικό. “… Αιώνια θα κατακλύζεσαι από την βροχή, μα κάποτε θα είσαι πια στεγνός…”.


Video: Γιάννης Αρσένης

Σκηνογραφία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

Φωτογραφία: Φύλλης Παππάς

Βοηθός σκηνοθέτη- Μουσική επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: -
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη


Παίζουν: Βαρελάκης Δημήτρης, Βατικιώτης Νίκος, Γιωντίτσας Στέφανος, Δρακούλη Πέγκυ, Κολονιάρη Γεωργία, Κονόμι Λορένα, Κουρέτα Ιωάννα, Μαυρογιάννη Ευαγγελία, Νατάσα Παπαδάκη, Παππά Μαρία, Τάσση Νάντια

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b