MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Tο ένα εκατομμύριο αγγίζουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τη διεθνή αγορά (εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου).

Monopoli Team

Τα εισιτήρια αυτά αφορούν και στα 26 ολυμπιακά αθλήματα που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία εντός του Ολυμπιακού Πάρκου, καθώς και σε διάσημες τοποθεσίες, όπως το ιστορικό πάρκο Greenwich, για τους ιππικούς αγώνες, ο χώρος παρελάσεων των Horseguards (των Εγγλέζων φρουρών) στο κέντρο του Λονδίνου για το beach volley , το Γουέμπλεϊ για το ποδόσφαιρο και το Wimbledon για το τένις. Αρκετά επίσης αθλήματα θα πραγματοποιηθούν εκτός Λονδίνου όπως, το τουρνουά ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθεί σε μερικά από τα πιο γνωστά στάδια του Ηνωμένου Βασιλείου, η ιστιοπλοΐα που θα πραγματοποιηθεί στο Weymouth και στη νότια ακτή του Portland, και το mountainiking που θα λάβει χώρα στο Essex.

Ο Sebastian Coe, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Λονδίνου, δήλωσε «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το ύψιστο επίτευγμα για τους αθλητές. Μεγάλα ονόματα του διεθνούς αθλητικού στερεώματος θα συναγωνιστούν σε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Λονδίνου είναι η «πολυπολιτισμικότητά» του– και οι αθλητές που θα συμμετέχουν και προέρχονται από περισσότερες από 200 χώρες, θα τύχουν υποδοχής σε πολλές περιπτώσεις από ομοεθνείςτους. Την ίδια θερμή υποδοχή θα βρουν και οι φίλαθλοι απ’ όλο των κόσμο που θα έρθουν να υποστηρίξουν τους αθλητές και τις ομάδες τους. Πιστεύουμε ότι το Λονδίνο θα είναι ένα μαγικό μέρος να επισκεφθεί κανείς το καλοκαίρι του 2012 και εγγυώμαι ότι θα είναι ένα ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.»

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Αγώνων του Λονδίνου 2012: www.tickets.london2012.com, για να ενημερωθείτε για τον πλήρη κατάλογο των Επιτροπών και Αντιπροσώπων για την πώληση των εισιτηρίων.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b