MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το “Super Smartphone” LG Optimus 2X έρχεται από τη Vodafone

Η Vodafone και η LG Electronics (LG) ανακοίνωσαν ότι το LG Optimus 2X, το πρώτο Smartphone στον κόσμο με διπύρηνο επεξεργαστή (Dual Core), αναμένεται να διατεθεί τον επόμενο μήνα στην Ελληνική αγορά από τη Vodafone.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Vodafone και η LG Electronics παρουσιάζουν το Πρώτο Smartphone Παγκοσμίως με επεξεργαστή διπλού πυρήνα (Dual Core)

Το “Super Smartphone” LG Optimus 2X with Google προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία χρήσης

Σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δυνατότητες πολυμέσων, ο επεξεργαστής υψηλής απόδοσης Tegra 2 του LG Optimus 2Χ κάνει πιο γρήγορη και διασκεδαστική την περιήγηση στο Internet και τις εφαρμογές, καθώς η χρήση ακόμα και πολλαπλών εφαρμογών γίνεται σχεδόν χωρίς καθυστέρηση στις εναλλαγές της οθόνης.

 

Το LG Optimus 2X προσφέρει αναπαραγωγή και εγγραφή βίντεο HD1080p ενώ μέσω HDMI καλωδίου, το οποίο θα εμπεριέχεται στη συσκευασία, ή ασύρματα μέσω DLNA (Digital Living Network Alliance) μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο και σε συμβατές ψηφιακές συσκευές όπως τηλεοράσεις HD για απίστευτη εμπειρία παιχνιδιών ανάλογη με αυτή της κονσόλας, αξιοποιώντας πλήρως τη συνδεσιμότητα και το γυροσκοπικό αισθητήρα.  Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης δύο κάμερες, εμπρός και πίσω, έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτες microSD, θύρα USB και μπαταρία 1500mAh διασφαλίζοντας μεγάλη αυτονομία χωρίς περιορισμούς και θα διατίθεται με την έκδοση Android 2.2 (Froyo).

Το “Super Smartphone”LG Optimus 2X with Google θα είναι διαθέσιμο με διετή εγγύηση. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν από σήμερα να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το δικό τους LG Optimus 2X παραγγέλλοντας το είτε μέσω της σελίδας www.vodafone.gr ή από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα.

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b