
Monopoli Team
16.02.2011
A
A
Ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους εκπρόσωπους της νέας “έντεχνης” σκηνής του ελληνικού τραγουδιού προσκαλεί τους φίλους του σε ένα απρόβλεπτο live!
Ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης, κέρδισε πριν από κάποια χρόνια το Fame Story, μα η μουσική του τροχιά κάθε άλλο παρά αυτή των διαττόντων αστέρων που παράγουν τα εν λόγω reality θυμίζει. Ιδιοσυγκρασιακός, ρομαντικός, ευαισθητοποιημένος και υπερπαραγωγικός, δεν του αρέσει να βάζει ταμπέλες στη μουσική.
Ο ήχος του, πρωτότυπος και προσωπικός, φλερτάρει με τα blues, τη reggae, τη jazz, τη rock και τη funk, ενώ τα τραγούδια του είναι ένα βλέμμα στα -πολλά- πράγματα που τον απασχολούν : τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μοναξιά, τα καθημερινά προβλήματα.
[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/HBGCyz0Eeyo?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Διονύσης Σαββόπουλος (1944-2025): Ο “Νιόνιος” μέσα από τα τραγούδια του
Νέο Ωνάσειο Νοσοκομείο: Η καρδιά του μέλλοντος χτυπά σήμερα
Boots: Αυτή είναι η σειρά που εκνεύρισε το Πεντάγωνο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Το παρελθόν στη Στέγη: Παράδειγμα σπουδαίου ευρωπαϊκού θεάτρου
Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος
10 χρόνια Καλογεράκια στον Σταυρό του Νότου Plus με guest τη Μάρθα Φριντζήλα
Οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
ΥΠΠΟ για το δείπνο στο Βρετανικό Μουσείο: “Προκλητική αδιαφορία”
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ψωμόπουλος – Η ανάρτηση των Magic de Spell