MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4ος Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Αφίσας

Οι Εκδόσεις Ακρίτας διοργανώνουν τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για νεαρούς μαθητές που διαθέτουν ταλέντο και μεράκι.   Ο διαγωνισμός βασίζεται στο εφηβικό βιβλίο «Φίλε… εσύ καπνίζεις;» της Νικολέττας Σκάλκου- Διαμαντίδη και στόχος του είναι να διαφανεί μέσα από την καλλιέργεια της δημιουργικής σκέψης των νέων και την ανάδειξη της φαντασίας και της επινοητικότητας τους, η γενικότερη άποψή τους σχετικά με το κάπνισμα αλλά και τα προβλήματα των εφήβων.

Monopoli Team

Ο διαγωνισμός:

ΔΙΑΒΑΣΕ το βιβλίο

ΣΚΕΨΟΥ τα θέματα που θίγει

ΓΙΝΕ ο πρωταγωνιστής της ιστορίας

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ το μήνυμα του βιβλίου

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν:

Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και της Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου ομαδικά, ως τάξη, ή ατομικά.

 

Για συμμετοχή, η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Η αποστολή της αφίσας θα γίνει ταχυδρομικά στην διεύθυνση Σιγανέου 52, Άνω Πατήσια, 11142, υπ’όψη κας Νικολέττας Σκάλκου- Διαμαντίδη, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό αφίσας». Στο φάκελο, στη θέση του αποστολέα, θα ανγράφεται μόνο η διεύθυνση του σχολείου και το ψευδώνυμο του μαθητής ή της τάξης.

Ο φάκελος θα περιέχει:

– Την αφίσα

– Ένα μικρότερο φάκελο με τα πλήρη στοιχεία των διαγωνιζομένων (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση σπιτιού ή σχολείου, Τ.Κ, τηλέφωνο)

Η ανακοίνωση των τριών πρώτων νικητών θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, σε σχετική εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο του Ακρίτα στη Στοά του Βιβλίου. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο site www.akritas.net.gr

Πληροφορίες:

Ελένη Δημητριάδου, τηλ.: 210-9334554, 213-0087085 και στο e-mail [email protected]

Νικολέττα Σκάλκου- Διαμαντίδη (συγγραφέας), τηλ.: 6955690054 και στο e-mail [email protected]

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b