MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Το ξημέρωμα εκείνο, στις 5 Φλεβάρη”

Τα highlights για την έξοδό σας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team
  • Φόρο τιμής στην πολυσχιδή προσωπικότητα και την περιπετειώδη ζωή του Ζακ Μπρελ αποτίει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μέσα από την μουσική παράσταση «Μπρελ, από τις Βρυξέλλες στις Μαρκησίες» που έγραψε ο Ζακ Πλεσίς. Τα διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου τραγουδοποιού δοσμένα από την μοναδική φωνή της τραγουδίστριας, ηθοποιού και μουσικού Ναταλί Λερμίτ.
  • Η μουσική πρωτοπορία που έφερε στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 με κομμάτια όπως το πολυ-διασκευασμένο “Can You Feel It”, αποτελεί μέχρι σήμερα λυδία λίθο για οποιονδήποτε ανερχόμενο καλλιτέχνη. Ο Larry Heard επισκέπτεται το Yoga Bala για ένα μοναδικό set.
  • Ο “Κουρέας της Σεβίλλης” απεκδύεται τα ιστορικά του κουστούμια, τις περούκες και τους φραμπαλάδες, “φοράει τζην” και φανερώνει τον επίκαιρο χαρακτήρα του από το Σάββατο στη σκηνή του θεάτρου Ολύμπια.
  • Ένα ευαίσθητο θεατρικό έργο, το «Χάρολντ και Μωντ» του Κόλιν Χίγκινς κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη. Μέσα από την αναπάντεχη ανθρώπινη σχέση που ξετυλίγεται ανάμεσα στον εικοσάχρονο Χάρολντ και την ογδοντάχρονη Μωντ, το έργο πραγματεύεται πανανθρώπινα ζητήματα, όπως ο έρωτας, η μοναξιά και το χάσμα των γενεών. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Άννα Παναγιωτοπούλου.
  • Οι Active Member και τα υπόλοιπα μέλη του low bap κινήματος αναπολούν «το ξημέρωμα εκείνο, στις 5 φλεβάρη» σε ένα πολύωρο μουσικό πρόγραμμα.

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b