MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η 3D μαγεία στο σπίτι, χωρίς ειδικά γυαλιά!

Τηλεοράσεις 3D, μεγαλύτερες των 40 ιντσών, που δεν χρειάζονται ειδικά γυαλιά, παρουσίασε η Toshiba, στη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, CES (Consumer Electronics Show) που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Λας Βέγκας.

Monopoli Team

Τα πρωτοποριακά αυτά μοντέλα τηλεοράσεων, διαθέτουν πάνελ οπίσθιου φωτισμού LED με 4096 x 2160 pixels (πάνελ 4k2k). Η τεχνολογία Integral Imaging της Toshiba, που εφαρμόστηκε στις τηλεοράσεις αυτού του είδους, λειτουργεί με πολλαπλά σημεία θέασης, επιτρέποντας στον ανθρώπινο εγκέφαλο να αντιλαμβάνεται τρισδιάστατα τις εικόνες που προβάλλονται, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευρεία γωνία θέασης. Λόγω της εξειδικευμένης τεχνολογίας της υπέρθεσης των σημείων θέασης, οι θεατές μπορούν ακόμη και να κινούν το κεφάλι τους κατά την θέαση 3D περιεχομένου, χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά το τρισδιάστατο εφέ.

Σύμφωνα με τον κ. Δρόσο, Διευθυντή Μάρκετινγκ του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys AE : “Στην Ευρώπη η κυκλοφορία των τηλεοράσεων 3D που δεν απαιτούν τη χρήση γυαλιών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον του κλάδου των ηλεκτρονικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης”. Παράλληλα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαΪκή αγορά εντός του 2011.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b