MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

It’s Christmas time!

Οι καλύτερες προτάσεις για την ημέρα των Χριστούγεννων.

Monopoli Team

Burger Project @ Fuzz Club

 

Αναπάντεχες διασκευές απ’ όλο το φάσμα της σύγχρονης αλλά και πιο παραδοσιακής μουσικής σκηνής στο Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος τηλ. 6985555081) . Το τετραμελές γκρουπ των General Konzou, Al the X-King, Cosmic Communist και Mosh Holiday, μας ταξιδέυει μέσα από rock & roll, ska, balkan, swing και 80’s μπαλάντες σε άλλες εποχές, συστήνοντας μας τις επιρροές του. Μαζί τους η DJ & παραγωγός του KOSMOS 936  Γιώτα  Κοτσέτα.

 

Encardia @ Αυλαία

Από τα ξεχασμένα χωριά της Καλαβρίας μέχρι τις εύφορες πεδιάδες του Σαλέντο και από τα παράλια της Σικελίας μέχρι τα σοκάκια της Νάπολης, οι Encardia μας ξεναγούν στη μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας μέσα από ένα πανηγύρι γεμάτο χορό, τραγούδι και ζωντάνια.  Κάλαντα, παλιά και καινούργια τραγούδια του συγκροτήματος, κρασί απο την Κάτω Ιταλία,  βασιλόπιτα με φλουριά- δώρα εκπλήξεις απο τους encardia και φυσικά η πιο αυθεντική έκφραση της tarantella μας περιμένουν στην Αυλαία ( Αγίου Όρους 15 & Κωνσταντινουπόλεως, Βοτανικός, τηλ. 210 3474074) .

 

What if? @ Bios

 

Μια αμιγώς νεανική βραδιά με διαδοχικά dj sets και αναφορές στο dubstep, το hip-hop, το funk, τη soul και στο ευρύτερο φάσμα του πειραματικού ηλεκτρονικού ήχου. Τα πιο φρέσκα ονομάτα της εγχώριας σκηνής και παραγωγοί που έχουν δώσει το στίγμα τους στον ήχο της πόλης τα τελευταία χρόνια, όπως οι Black Athena, οι Fresh Things First, ο Knobs,ο Dj Booker, ο Eski, ο Fleck, ο Connectionist , ο Camerlorg, ο D Jahsta και ο Mr.bios θα αναμετρηθούν στα decks του Bios (Πειραιώς 84, τηλ.: 2103425335) , θα ανταλλάξουν μουσικά ερεθίσματα και θα μας κάνουν να χορέψουμε σε μια χριστουγεννιάτικη βραδιά αφιερωμένη στην μουσική και στους ανθρώπους της πόλης.

 

Terry Francis @ Blend Club

 

Το Blend Club (Αριστοφάνους 11, Ψυρρή, τηλ. 211 2215122) φιλοξενεί τον πολυβραβευμένο “πρέσβη” της αγγλικής ηλεκτρονικής σκηνής και resident DJ του λονδρέζικου club «Fabric»Terry Francis για ένα αξέχαστο tech house DJ set.

 

Αmorphia Rebirth Party @ Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος

 

Trance party του label Αmorphia στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 2540000) με καλεσμένους τον Βρετανό Joti Sidhu, τον Γάλλο The Antidote, τους Ολλανδούς Zen Mechanics, τον Ιταλό DJ Edoardo και τρία εγχώρια ονόματα : τους DJs Spiros Wom, El Mahico και Nikos Liquid Love.

 

 

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b