MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αβάντι Μαέστρο Ρότα!

Οι καλύτερες προτάσεις για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Encardia – Franca Tarantino @ Αυλαία

Από τα ξεχασμένα χωριά της Καλαβρίας μέχρι τις έφορες πεδιάδες του Σαλέντο και από τα παράλια της Σικελίας μέχρι τα σοκκάκια της Νάπολης, οι Encardia μας ταξιδεύουν στη μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας μέσα από ένα πανηγύρι γεμάτο χορό, τραγούδι και ζωντάνια στην μουσική σκηνή Αυλαία ( Αγίου Όρους 15 & Κωνσταντινουπόλεως, Βοτανικός, τηλ. 210 3474074) . Μαζί τους η Franca Tarantino, μία από τις λίγες χορεύτριες που διατηρούν και μεταδίδουν την πιο αυθεντική μορφή και φόρμα της tarantella pizzica.

Isobel Campbell – Mark Lanegan @ Gagarin

Δύο καλλιτέχνες με μακρά μουσική διαδρομή , ο frontman των μυθικών Screaming Trees και η Isobel Campbell των Belle & Sebastian μας υπόσχονται μία μαγική βραδιά στο Gagarin (Λιοσίων 203-205, τηλ. 210 8547600-1) με μοναδικές στιγμές από την προσωπική δισκογραφία τους και πολλές εκπλήξεις..

Leon @ Σταυρός του Νότου

Η πιο φρέσκια indie pop πρόταση της χρονιάς, ο León -κατά κόσμον Τιμολέων Βερέμης- παίρνει το αγαπημένο του γιουκαλίλι ανα χείρας και παρουσιάζει μαζί με την εννιαμελή του μπάντα το δισκογραφικό ντεμπούτο “Futrue” στο Σταυρό του Νότου ( Φραντζή & Θαρύπου 35 -37 , Ν. Κόσμος, 210 9226975) .

 

Ανδριάνα Μπάμπαλη @ KooKoo

 

Ένα απο τα πρόσωπα των ημερών, αφού ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων στην επιτυχημένη σειρά “Το Νησί”  , ανεβαίνει στη σκηνή του KooKoo ( Ιάκχου 17, Κεραμεικός, 210 3450930) για να μας παρουσιάσει τραγούδια από το καινούριο της album “Ο Τζον- Τζον ζει”

 

“Ο Ρότα διευθύνει Ρότα” @ Μέγαρο Μουσικής

 

Ο Μαρτσέλλο Ρότα, μόνιμος μαέστρος του Αντρέα Μποτσέλλι διευθύνει τη συναυλία-φόρο τιμής στο μεγάλο Ιταλό συνθέτη και δάσκαλο Νίνο Ρότα. Θα ζωντανέψουν κινηματογραφικές μελωδίες από αριστουργήματα της έβδομης τέχνης, όπως ο “Νονός” αλλά και τα «Ντόλτσε Βίτα», «Λα Στράντα», «Οκτώμισι»,  κ.α .

 

80’s vs 90’s @ Γκαζάκι

 

O ραδιοφωνικός παραγωγός του BEST 92.6, Σπύρος Παγιατάκης υπερασπίζεται τη δεκαετία του ’80 που όλοι αγαπάμε να μισούμε, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του SKAI και συντάκτης της Athens Voice, Παναγιώτης Μένεγος, προτάσσει τα στήθη του μπροστά στην παρεξηγημένη δεκαετία του ’90 και στην “αρένα” στο Γκαζάκι (Tριπτολέμου 31, 210 3460901) στήνουν ένα “fighting” back 2 back set που θα μας ξεσηκώσει, σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκουμε.

 

Περισσότερα από Exodos
VIMA_WEB3b