MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπουτίκ με προσφορές στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!

Ρούχα και αξεσουάρ Ελλήνων σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές, στη Night Boutique του Fashion Week Athens.

Monopoli Team

H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας, με συλλογές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011, πραγματοποιείται από 13 έως 17 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Τα επίσημα εγκαίνια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Και πάλι αρκετά φτωχή σε αριθμό ονομάτων (και σε ποιότητα δουλειάς αναφορικά με τις σύγχρονες τάσεις, σε κάποιες περιπτώσεις,) συγκριτικά με τις πρώτες διοργανώσεις, η 12η Athens Fashion Week θα προσπαθήσει να προσελκύσει τον εμπορικό κόσμο και το κοινό σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή.

 

Η είσοδος στις επιδείξεις επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις. Ωστόσο, ανοιχτή στο κοινό θα είναι η Night Boutique, όπου θα πωλούνται ρούχα και αξεσουάρ των σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα τις εκθέσεις “Abstracts” του φωτογράφου Γιώργου Αντωνόπουλου, “Spheres of Good and of Spiritual Renaissance”, της Oksana Mas (http://www.mas-art.com), παρουσίαση των εργαστηρίων Inspiring Labs (Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 16:00), και επίδειξη-αφιέρωμα στην Ελληνική Εκπαίδευση Μόδας. Σημειώστε ακόμα ότι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, και ώρες 17.00- 22.00, θα λειτουργεί κινητή μονάδα ενημέρωσης και εξέτασης από την Μ.Κ.O. PRAKSIS.

Στην Athens Fashion Week συμμετέχουν οι σχεδιαστές:

ASLANIS, CATHREEN MAL, DE LIGHT, GIANNETOS, KATHY HEYNDELS, LUKAS, MAKIS TSELIOS, SAMANTHA SOTOS, PANOS APERGIS, SIMEONI, Soo.KATERINALEXANDRAKI, VALTADOROS, VICTORIA KYRIAKIDES, MED, NIKOS – TAKIS, KRUG 8 (Σερβία) και ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΔΑΣ/FASHION SHOW

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b