MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Ροτβάιλερ

Η Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ φιλοξενεί ξανά το έργο του Γκιγιέρμο Έρας, σε διασκευή της Ομάδας Νάμα και σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη.

Monopoli Team

Πρόκειται για ένα κοινωνικοπολιτικό έργο ωμού ρεαλισμού με μαύρο χιούμορ και με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ.

Ο Χάιμε, ένας ανερχόμενος και αδίστακτος δημοσιογράφος, στη μάχη για τηλεθέαση, αρπάζει μια ευκαιρία να δημιουργήσει σάλο γύρω από την εκπομπή του. Κλείνει μια συνέντευξη με τον Ροτβάιλερ, ένα νεοναζί σκίνχεντ που τελευταία έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με τις προκλητικές δηλώσεις και τις βίαιες πράξεις του. Η συνέντευξη αυτή θα πραγματοποιηθεί στο στέκι των σκίνχεντ σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της Μαδρίτης, ώστε η αίσθηση επικινδυνότητας να εξασφαλίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Ο αριβισμός του και ο τηλεοπτικός κιτρινισμός της εκπομπής του θα αντιπαρατεθούν με τη νοσηρότητα των απόψεων και πρακτικών των ακροδεξιών σκίνχεντ, δημιουργώντας μια έκρυθμη κατάσταση. Στην κόψη του ξυραφιού οι ιθύνοντες του καναλιού με το πρόσχημα της αντικειμενικής πληροφόρησης και της «ορθής πολιτικά» πρακτικής, θα διαχειριστούν πλάνα σοκ για να πετύχουν τηλεθέαση.

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Διασκευή: Ομάδα ΝΑΜΑ
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργος Χατζηνικολάου
Μουσική: Μάριος Στρόφαλης
Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας

Πληροφορίες: 210 5138067

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γκιγιέρμο Έρας
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη


Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Γιάννης Ράμος, Γιάννης Τρίμμης, Δημήτρης Καπετανάκος. Επί της οθόνης εμφανίζονται: Δημήτρης Καταλειφός, Ιωάννα Τζώρα. Ακούγεται η φωνή της Δάφνης Λαρούνη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b