MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Το Μάτι

Το δεύτερο έργο που υπογράφει η νεαρή συγγραφέας Χαρά Τσιώλη κάνει πρεμιέρα στο screening room του bar NIXON τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Η παράλογη, multi media κωμωδία που αγγίζει επίκαιρα θέματα όπως η παραπληροφόρηση και η κατάργηση της προσωπικής μας ζωής, είναι παράλληλα και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Χαράς Τσιώλη.

 

Αθήνα, 2200: O Τεμπέλης, η Δούλα, ο Ξερόλας και η Ηλίθια, ζουν εγκλωβισμένοι σ’ ένα δωμάτιο, υπό την εποπτεία ενός τεράστιου ματιού που τους παρακολουθεί, τους διατάζει και τους ενημερώνει για ότι συμβαίνει στον κόσμο. Έναν κόσμο στα όρια της παραφροσύνης, όπου τα έτη περνούν σαν δευτερόλεπτα, τα παιδιά γεννιούνται γέροι, οι άντρες γίνονται γυναίκες και οι γυναίκες άντρες.

Οι τέσσερις αυτοί ήρωες, μη γνωρίζοντας άλλη αλήθεια πέρα από αυτή που τους επιβάλλει το μάτι, έχουν αναπτύξει μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για το παρόν, το φύλο τους, καθώς και τον χωροχρόνο στον οποίο ζουν. Μέσα από πολλά μπερδέματα και συμπτώσεις και με αφορμή ένα ακραίο γεγονός, έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.

 

Σκηνογραφική επιμέλεια: Γιώργος Λυντζέρης

Μουσική: Δημήτρης Παπαδάκης

Videos/μοντάζ: Ανδρέας Τρούσσας

Φωτισμοί: Βαγγέλης Κάνδιας



Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-8839657, 6981982591

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Χαρά Τσιώλη
Σκηνοθεσία: Χαρά Τσιώλη


Παίζουν: Σταυριάννα Δαούτη, Μανώλης Ιμπραημάκης, Τάσος Φόης, Μάρω Χασιώτη. Στα βίντεο εμφανίζονται: Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Στέλιος Γούτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b