MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Accessorize yourself!

Στη νέα συλλογή των Accessorize θα βρείτε τέσσερις σειρές, την British Grace, τη Vintage Boudoir, την Global Gypset και τη Fantasy World.  

Monopoli Team

Η British Grace σας ταξιδεύει από την πολεμική περίοδο της δεκαετίας του ’40 στο σύγχρονο casual chic, με τσάντες και μεγάλα κοσμήματα με μετάλλια και ροζέτες, cloche καπέλα και ανανεωμένα prints της αγγλικής σημαίας.

 

Βγάλτε τη ρομαντική και θηλυκή πλευρά σας με τη Vintage Boudoir, φορώντας κομψά βέλα, τσάντες από δαντέλα, παιχνιδιάρικα charms, κοσμήματα με πέρλες και τσαντάκια-φακέλους με κρόσσια.  

 

Ταξιδεύοντας πίσω στη δεκαετία του ’70, η σειρά Global Gypset φέρνει τα boho χαρακτηριστικά της εποχής των hippies, με έντονους συνδυασμούς floral prints στα μαντήλια, κεντημένες τσάντες με κρόσσια, φουντάκια, πετράδια, sheepskin και χρυσά κοσμήματα.

 

Τέλος, διαλέξτε ένα κόσμημα από έντομο ή εύθραυστο λουλούδι από τη σειρά Fantasy World και μεταφερθείτε στη χώρα των θαυμάτων και της κομψότητας. Γιγαντιαία cocktail δαχτυλίδια με πολύτιμα πετράδια, wet-look τσάντες από λουστρίνι, κασκόλ με ponpon και στολίδια με βέλο για τα μαλλιά σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Monsoon, www.monsoon.co.uk.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b