MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το νέο super-slim Walkman S750 της Sony

Video MP3 player, μηδενικός εξωτερικός θόρυβος, 50 ώρες αυτονομίας και super-slim αλουμινένια σχεδίαση. Λίγα από τα χαρακτηριστικά του νέου Walkman S750 της Sony.

Monopoli Team

Ειδικότερα, με πάχος μόλις 7,2 χιλιοστά, το νέο Sony Walkman, με καθαρό ήχο στα μπάσα και 5 τεχνολογίες Clear Audio, διαθέτει ψηφιακό σύστημα που ακυρώνει το 98% του θορύβου από το περιβάλλον. 

 

Η μπαταρία του, διάρκειας έως και 50 ώρες για ακρόαση μουσικής και 10 ώρες για παρακολούθηση βίντεο, προσφέρει σημαντική αυτονομία, ενώ η φωτεινή, ευκρινής οθόνη LCD των 5,1 εκατοστών παρέχει άνετη αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και εξωφύλλων μουσικών άλμπουμ, με ευρεία γωνία θέασης.

 

Ακόμη, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία SensMe για να ακούτε την μουσική σας σε θεματικές ενότητες, ενώ μπορείτε, με τα Windows 7 ή τα iTunes, να μετατρέψετε αρχεία βίντεο DivX και AVCHD σε φορμά που μπορεί να αναπαράγει το Walkman.

 

Kαι αν δεν έχει κάτι να δείτε η τηλεόραση; Τότε, συνδέστε τη συσκευή σας στην TV μέσω του καλωδίου εξόδου Α/V και απολαύστε τα δικά σας, επιλεγμένα βίντεο και μουσικές!

 

Η νέα σειρά WALKMAN S750 Video MP3 Player της Sony, η οποία κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα, θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.sony.gr.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b