MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Όμορφο” ραντεβού στην παραλία Γλυφάδας!

H Kiehl’s πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει έργο στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, διοργάνωσε την 1η της περιβαλλοντική δράση σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ, στη νέα της γειτονιά, τη Γλυφάδα, όπου πρόσφατα άνοιξε το δεύτερο σημείο πώλησης, στο Hondos Center.

Monopoli Team

Η Kiehl’s, η αγαπημένη μάρκα των celebrities στη Νέα Υόρκη, με ιστορία άνω των 150 ετών στον χώρο των φυτικών καλλυντικών φαρμακευτικής προέλευσης, χαρακτηρίζεται από την  προσφορά έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Πιστή στη φιλοσοφία της αυτή, διοργάνωσε  την 1η της περιβαλλοντική δράση σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ, στη νέα της γειτονιά, τη Γλυφάδα, όπου πρόσφατα άνοιξε το δεύτερο σημείο πώλησης, στο Hondos Center, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Η δράση είχε στόχο την αισθητική αναβάθμιση της παραλίας Ζέρβα στη Γλυφάδα, που παρουσίαζε μια εικόνα παραμελημένη και είχε ανάγκη εξωραϊσμού και προστασίας. Η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε με την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή εθελοντών και φίλων των προϊόντων της Kiehl’s, που με την καθοδήγηση των ειδικών της ΜΚΟ «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ», καθάρισαν την παραλία, φύτεψαν κατάλληλα για τις συνθήκες φυτά και διακόσμησαν τις τσιμεντένιες ζαρντινιέρες.  Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, o graffiti artist Δημήτρης Σχοιναράκης, Street Writers Crew, δημιούργησε στον τοίχο ενός κτηρίου της παραλίας, έργο με μήνυμα για το περιβάλλον.

Η δράση είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Φίλοι της KIEHL’S, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Άλεξ Καββαδίας των Matisse, η Έλενα Σύρακα, η Ελένη Χαραμή και η Μίνα Μπιράκου, έφτασαν στο Hondos Center Γλυφάδας, που ήταν το σημείο συγκέντρωσης, έτοιμοι για δράση, αλλά η καταρρακτώδης βροχή ανάγκασε τους διοργανωτές να ματαιώσουν το πρόγραμμα και να επιλέξουν μια νέα ημερομηνία. Έτσι, η δράση ολοκληρώθηκε μερικές μέρες αργότερα, με τη συμμετοχή των ανθρώπων της KIEHL’S, της ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ και μαθητών σχολείων.

Σύμμαχοι της Kiehl’s στα Hondos Center Γλυφάδας  ήταν η «Ελλάδα Καθαρή» και ο Δήμος Γλυφάδας που παραχώρησε την παραλία για την υλοποίηση της δράσης. Η «Ελλάδα Καθαρή» είναι μη  κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα την Αθήνα, που δραστηριοποιείται από το 1999 και αποτελεί επίσημο μέλος του Mediterranean Action Plan του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNEP/MAP), Clean up the World( CUW) και WECF (Women of Europe for a Common Future).  Σκοπός της, είναι η δημιουργία μιας νέας, πρότυπης και αρμονικής σχέσης ανάμεσα στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b