Monopoli Team
21.09.2010
A
A
Το αγαπημένο συγκρότημα παρουσιάζει την τέταρτη ολοκληρωμένη του δουλειά, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η απονομή του χρυσού δίσκου για το album «Live Στιγμές».
Η νέα δισκογραφική δουλειά των Emigré με τίτλο «Κύκλος» περιέχει 10 νέα τραγούδια, για τη δημιουργία των οποίων συνεργάστηκαν με καταξιωμένους στιχουργούς, όπως τη Βίκυ Γεροθόδωρου, τον Νεκτάριο Τυράκη, τη Ρεβέκκα Ρούση, τον Νίκο Μωραΐτη, την Όλγα Βλαχοπούλου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη.
Το νέο cd του γκρουπ περιέχει 3 bonus tracks, τη διασκευή του τραγουδιού «Δυο Μέρες Μόνο» και 2 remix του τραγούδιου της Eurovision «Touch me deep inside» (Consoul training mix & «Αυτό Που Θέλω» Soumka dance mix).
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao #41: Στην Αθήνα, αν δεν κάνεις project, είναι σαν να μην υπάρχεις
Hot or Not #211: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Γιατί ανυπομονούμε για τα press tours της Zendaya – ίσως πιο πολύ από τις ταινίες της
Stop scrolling: Εβδομάδα με Oscars, Παπαϊωάννου Χ Rosalia και (μονίμως) πόλεμο
Αυτή την 25η Μαρτίου πάμε για φαγητό δίπλα στη θάλασσα
Family Weekend: 12+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Η ποίηση μέσα από τα μάτια (και τους στίχους) των μεγάλων μας ποιητών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 21-22 Μαρτίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν 21-22 Μαρτίου
Άννα Μπολένα: Ένα σπάνιο ορόσημο του ιταλικού ρομαντικού ρεπερτορίου ζωντανεύει στη Λυρική