MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσικό πρόγραμμα «Kling Klong» για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Το Modern Music School της Καλλιθέας ανοίγει τις πόρτες του στις 2 Οκτωβρίου και φέρνει τα παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τη μουσική.   Το πρόγραμμα Kling Klong είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Γερμανία και με τα ίδια πρότυπα έρχεται στη χώρα μας, για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν την ομαδικότητά τους και να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της μουσικής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Monopoli Team

Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μουσικούς να τραγουδήσουν και να πειραματιστούν με τους ήχους της μουσικής.

 

Τα μαθήματα είναι 45λεπτα σε εβδομαδιαία βάση και γίνονται από παιδαγωγούς με ειδική κατάρτιση πανεπιστημιακού επιπέδου, ενώ ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι ειδικός για μικρά παιδιά.

 

Η μουσική παρέα του Kling Klong προσκαλεί τους μικρούς φίλους για το 1ο μάθημα δωρεάν, δηλώνοντας συμμετοχή στο Modern Music School.

 

Ο κάθε κύκλος του Kling Klong διαρκεί τρεις μήνες και κοστίζει 29 ευρώ το μήνα (με προϋπόθεση την προεξόφληση του τριμήνου), ενώ τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.


Modern Music School: Ιφιγενείας 67, Καλλιθέα. Τηλ. επικοινωνίας: 2109565740

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b