MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Shopping & socializing!

To 1o Meet Market της νέας σαιζόν μάς δίνει ραντεβού στο Six D.O.G.S., το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Το Meet Market είναι από τις διοργανώσεις που καθιέρωσαν στη ζωή της πόλης τα bazaars και τις “flash” συναντήσεις μόδας στην Αθήνα. Το πρώτο μας ραντεβού με το Meet Market για τη νέα σαιζόν είναι για το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι), με ώρες λειτουργίας από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα.

 

Το Meet Market θα καταλάβει ολόκληρο τον χώρο του six d.o.g.s., μέσα και έξω, μπροστά αλλά και πίσω, στον καινούργιο του κήπο. Προετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών «πειρασμούς» από ρούχα, αξεσουάρ, vintage και retro αντικείμενα, καλλιτεχνικές δημιουργίες, οργανικά προϊόντα υγιεινής, βιολογικές τροφές, δίσκους/CDs, βιβλία και διαδραστικά παιχνίδια, πολλά δώρα, DJ sets και μια πανηγυρική ατμόσφαιρα συνοδευόμενη από ένα δωρεάν DIY barbeque!

 

Από τις must-see επιλογές, προτείνουμε τις δημιουργίες “Skinny Legs” της Κλειώς Ξηρού, ανάμεσα στις οποίες θα βρείτε τις σειρές “Blooming Meanders” και “Meander Belts”, νέα κομμάτια από την συλλογή “Beginner’s Luck” με συλλεκτικές vintage μάρκες καζίνου, καθώς και προσφορές σε περιορισμένα κομμάτια από παλαιότερες συλλογές. Επίσης, τα χαρούμενα γυναικεία κομμάτια “Cruel Candy”, τα chic vintage & retro “Equilibrist”, τα δημοφιλή αξεσουάρ του White Box.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.themeetmarket.gr .

 

Κύρια φωτογραφία: από την “Meander” collection της Skinny Legs by Κλειώ Ξηρού

 

Photo gallery: κατά σειρά, Cruel Candy (2), Equilibrist, Skinny Legs, Whitebox

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b