MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αθλοπαιδιές για μικρούς και μεγάλους στο Costa Navarino

Δε σταματά να εντυπωσιάζει το Costa Navarino, το οποίο όχι μόνο αναδεικνύεται σε ξεχωριστό προορισμό στη Μεσόγειο, αλλά γνωρίζει διαρκώς την αποθέωση από εγχώρια και διεθνή μέσα.

Monopoli Team

Επόμενος στόχος του πολυτελούς συγκροτήματος; Να προσφέρει στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους, ποικιλία αθλητικών, υπαίθριων και θαλάσσιων δραστηριοτήτων καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Μετά τη δημιουργία του πρώτου signature γηπέδου γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα, του «The Dunes Course» στο Navarino Dunes, σύντομα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το δεύτερο παραθαλάσσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών, το “The Bay Course”. Σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., το γήπεδο θα λειτουργήσει το 2011 στο Navarino Bay. Τα γήπεδα διαχειρίζεται η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο.

 

Για τους φίλους του τένις, το Navarino Dunes δημιουργεί την “Navarino Racquet Academy”. Τένις, μίνι-τένις για παιδιά 4 έως 9 ετών, padel, squash, badminton, επιτραπέζιο τένις, beach tennis, beach racquets και speedminton είναι τα εννιά αθλήματα ρακέτας που μπορούν οι επισκέπτες να παρακολουθήσουν από τους ειδικά εκπαιδευμένους δασκάλους της Ακαδημίας.

 

Αν αγαπάτε το ποδήλατο και την πεζοπορία, το Navarino Dunes σας προσφέρει οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές. Στο “Bike Station Pro Shop” θα βρείτε έναν ολοκληρωμένο ειδικό εξοπλισμό για bike trekking, mountain bike, πεζοπορία και ορειβασία για όλες τις ηλικίες.

 

Ακόμη, στο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes, το “Sports & Entertainment Center”, οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στο μπάσκετ, το βόλεϊ ή το ποδόσφαιρο 5Χ5 ή να παίξουν μπόουλινγκ.

 

Τέλος, από το Navarino Dunes δε θα μπορούσαν να λείψουν οι θαλάσσιες δραστηριότητες. Το Υδάτινο Πάρκο περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να «πλατσουρίσουν» στις μεγάλες πισίνες και να παίξουν στις νερό-τσουλήθρες.

 

Ενημερωθείτε για τα ειδικά φθινοπωρινά πακέτα προσφορών στο The Westin Resort στο τηλέφωνο 27230-97000 ή στην ιστοσελίδα www.westincostanavarino.com.

[iframe title=”YouTube video player” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/pcCZ_QggvhU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b