MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η νέα σειρά της John Frieda βάζει τέλος στο φριζάρισμα!

Ήρθε η ώρα να σκοτώσετε τον «δαίμονα» του καλοκαιριού και να χαρίσετε στα μαλλιά μας τη λάμψη, την υγεία και την απαλότητα που τους αξίζει! Με τη νέα σειρά “Frizz-Ease”, του John Frieda, θα πείτε «αντίο» στα άτονα, ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους δύναμη και ζωντάνια.

Monopoli Team

Τα νέα προϊόντα John Frieda, Original Serum και Extra Strength Serum, ήρθαν για να αναζωογονήσουν τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα ανάλαφρα και μαλακά, ενώ ταυτόχρονα θα μένουν ανεπηρέαστα από την υγρασία.

 

 

Original Formula Serum


Οι πρωτεΐνες μεταξιού του Original Formula Serum, θα μεταμορφώσουν τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας σε απαλά και λαμπερά, ενώ θα τους χαρίσουν προστασία από το φριζάρισμα για μεγαλύτερο διάστημα. Η σύνθεσή τους προστατεύει όλους τους τύπους μαλλιών, κρατάει μακριά την υγρασία από το χτένισμα, ενώ επιμηκύνει την ζωή των βαμμένων μαλλιών.

 

Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα Original Formula serum και απλώστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά.

 

 

Extra Strength Serum

 

Το Extra Strength Serum, ενισχυμένο με μετάξι και εκχυλίσματα φυκιών, μεταμορφώνει τα πιο ξηρά και θαμπά μαλλιά σε απαλά και λαμπερά, ενώ ο μοναδικός συνδυασμός σιλικόνης, Aloe Vera και βιταμίνης Ε, ελαττώνει το σπάσιμο, τιθασεύοντας ακόμη και τα πιο άγρια και απείθαρχα μαλλιά. Ιδανικό για όλα τα στυλ μαλλιών, ήρθε για να τους δώσει τη λάμψη και την ομορφιά που τους αξίζει.

 

Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα Extra Strength serum και απλώστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά.

 

 

 

Τα προϊόντα John Frieda μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Sephora & Beauty Shop, σε επιλεγμένα Hondos Center, στα καταστήματα Aroma, στα καταστήματα Patistas καθώς και στα σουπερμάρκετ Grand Μασούτης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.johnfrieda.co.uk.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b