MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα καλύτερα κομμάτια από τη νέα συλλογή Levi’s!

Kλασικά denim jackets, denim πουκάμισα αλλά και top to toe denim look πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή!

Monopoli Team

Το rock ‘n’ roll στυλ εμπνέει τη Levi’s τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία κομμάτια της συλλογής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο μαύρο χρώμα. Trucker και biker jackets, καρό πουκάμισα και Τ-shirts γίνονται ακόμη πιο ροκ.

 

Φυσικά από τη συλλογή δε λείπουν και κομμάτια που εμπνέονται από το αθλητικό, κολεγιακό ύφος, όπως ρούχα με μεγάλους και ανοιχτούς γιακάδες, δροσερά και preppy πουκάμισα με ρόμβους ή stripes και κλασικά jackets σε στυλ baseball! Τα αντρικά T-Shirts χαρακτηρίζονται από κομψές, καθαρές γραμμές και έντονα σχέδια, ενώ για τα γυναικεία tops υπάρχει μία μίξη από σχέδια που εμπνέονται από τις μασκότ αλλά και τα floral θέματα.

 

Τα πιο σημαντικά κομμάτια της σεζόν:

 

Denim from top-to-toe: Η Levi’s προτίνει τζιν από την κορυφή ως τα νύχια. Ένας καλός συνδυασμός θα ήταν ένα Levi’s® denim jacket φορεμένο με ένα κλασικό Levi’s® 501® ή με το μονότσεπο Levi’s® 201® και ένα καρό πουκάμισο, μία μπλούζα και ένα tunic top, δημιουργεί αυτόματα, το απόλυτο head to toe look.

 

Levi’s® 201® Fit: Η σειρά κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1880! Το δημοφιλές workwear trend κάνει δυναμικό comeback με πιο ανανεωμένη και μοντέρνα διάθεση.

 

Levi’s® Chinos: βασικό κομμάτι της ανδρικής και γυναικείας γκαρνταρόμπας με νέες πινελιές “washes” για ένα πιο ρετρό look.

 

Levi’s® Curve ID – New Fits For Women: Για πολλούς τα levi’s jeans που απευθύνονται σε γυναίκες έχουν της καλύτερη εφαρμογή στον κόσμο. Μετά από έξι χρόνια έρευνας τα Levi’s jeans γίνονται ακόμη πιο κατάλληλα για το γυναικείο σώμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το brand Levi’s®, τα προϊόντα και τα καταστήματα επισκεφτείτε το portal www.levi.com.

 

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b