MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κοινός κώδικας πτήσεων Continental Airlines και Aegean Airlines!

Η Aegean «δυναμώνει» τις σχέσεις της με την Αμερική με την εφαρμογή κοινού κώδικα πτήσεων!

Monopoli Team

Η Continental Airlines και Aegean Airlines ανακοίνωσαν την έναρξη πτήσεων κοινού κωδικού σε πτήσεις της Continental από τη Νέα Υόρκη (Newark Liberty International Airport) στην Αθήνα, καθώς και σε επιλεγμένες πτήσεις της Aegean στην Ελλάδα και σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

 

Ήδη η Continental Airlines βάζει τον κωδικό της (CO) σε επιλεγμένες πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας και έξι δημοφιλών ταξιδιωτικών ελληνικών προορισμών (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Μύκονος, Σαντορίνη και Χανιά) καθώς επίσης και στις πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Λάρνακας.

 

Σε επόμενο στάδιο, η Continental θα βάλει τον κωδικό της σε πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Λονδίνου (LHR), Αθήνας-Μονάχου (MUC) και Αθήνας-Φρανκφούρτης (FRA). Κατόπιν δε κυβερνητικής έγκρισης η Continental θα βάλει τον κωδικό της σε πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας-Παρισιού (CDG) και Αθήνας-Ρώμης (FCO)

 

Η Aegean Airlines θα βάλει τον κωδικό της (Α3) στις πτήσεις της Continental μεταξύ Νέας Υόρκης (Newark) και Αθηνών. Κατόπιν δε κυβερνητικής έγκρισης, η Aegean Airlines θα βάλει τον κωδικό της και σε πτήσεις της Continental μεταξύ Νέας Υόρκης-Παρισιού (CDG) και Νέας Υόρκης-Ρώμης (FCO).

 

Από τη στιγμή που και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέλη της Star Alliance, τόσο τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Continental (OnePass) όσο και τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Aegean (Miles & bonus), θα έχουν τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης μιλίων σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου των δύο εταιρειών!

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε «Η Aegean Airlines συνεχίζει την επέκταση της στρατηγικής πτήσεων κοινού κωδικού ανά τον κόσμο. Χάρη στην καινούρια μας συνεργασία με την Continental Airlines, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε στο ελληνικό επιβατικό κοινό μια εξαιρετικά αξιόπιστη ταξιδιωτική επιλογή με προορισμό τη Νέα Υόρκη» ενώ ο κ. Jim Compton, αντιπρόεδρος και επικεφαλής marketing της Continental υπογράμμισε: «Η Continental Airlines είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με την Aegean» και προσέθεσε «Η συμφωνία μας με την Aegean θα προσφέρει στους Αμερικανούς ταξιδιώτες την δυνατότητα πρόσβασης, μέσω της Αθήνας, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς διακοπών, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τις επιλογές του Έλληνα ταξιδιώτη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες»!

 

 

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b