MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Celebrity Cruises βάζει πλώρη για νέους προορισμούς!

Από Πειραιά για Κων/πολη, από Άμστερνταμ για Κων/πολη, από Κων/πολη για Βαρκελώνη, από Βαρκελώνη για Φορτ Λόντερντεϊλ!

Monopoli Team

Για πρώτη φορά η Celebrity Cruises περιλαμβάνει την Κωνσταντινούπολη στους προορισμούς της και σαλπάρει για την Πόλη ή από την Πόλη για ταξίδια αξέχαστα!

 

Το ανανεωμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 2000 επιβάτες, ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι για την Πόλη στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ ακολουθούν άλλα δύο, 1 και 13 Οκτωβρίου. Μετά από μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, το Celebrity Constellation θα πλεύσει προς Έφεσο (Κουσάντασι), Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) και Μαρμαρά στην Τουρκία.

 

Επόμενος προορισμός η Ελλάδα, με επισκέψεις στη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τον Πειραιά, τη Μύκονο αλλά και τα Χανιά. Μετά από μια ημέρα εν πλω, το κρουαζιερόπλοιο θα επιστρέψει στην αφετηρία του, την Κωνσταντινούπολη.

 

Το Celebrity Constellation εντάσσει στο ταξιδιωτικό του πρόγραμμα και άλλες δύο κρουαζιέρες που αναμένεται να κάνουν αίσθηση: Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά 12ήμερη κρουαζιέρα από το Άμστερνταμ στην Κωνσταντινούπολη, με επισκέψεις στο Βέλγιο (Μπριζ), στη Γαλλία (Χερβούργο), στην Ισπανία (Βίγκο), το Γιβραλτάρ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σικελία, αλλά και την Αθήνα.

 

Η κρουαζιέρα 11 ημερών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου από Κωνσταντινούπολη προς Βαρκελώνη, ξεκινά με μία διανυκτέρευση στο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης. Ακολουθούν επισκέψεις στην Αθήνα, τη Νάπολη, τη Ρώμη και τη Φλωρεντία, αλλά και την Προβάνς στη Γαλλία. Πρόκειται για μια υπέροχη «διαδρομή» που θα κλείσει με μια στάση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

 

Στις 5 Νοεμβρίου, το Celebrity Constellation θα ξεκινήσει από τη Βαρκελώνη για το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, σε ένα 14ήμερο υπερατλαντικό ταξίδι με προγραμματισμένες επισκέψεις στην Καρταχένα Ισπανίας, στο Γιβραλτάρ, στη Μαδέρα Πορτογαλίας, στην Τενερίφη και Λα Πάλμα των Κανάριων Νήσων.

 

Για να βάλετε κι εσείς πλώρη για τους νέους προορισμούς του Celebrity Constellation, επισκεφτείτε το http://www.navigator.gr ή τηλεφωνήστε στο 2103609801-3.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b