MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Nestea βραβεύει τις καλύτερες φωτογραφικές «εμπνεύσεις» της πόλης!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Nestea, βράβευσε τις πέντε καλύτερες συμμετοχές που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας “Athens Photo Inspiration 10”

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Οι 700 συμμετέχοντες του διαγωνισμού κατέγραψαν μέσα από το δικό τους φωτογραφικό φακό τέσσερις συνδυασμούς θεμάτων, με έμπνευση την καθημερινή ζωή στην πόλη.

Η τριμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από το φωτογράφο Γιάννη Μπεχράκη, τον εκδότη Τάκη Τζίμα και το σκηνοθέτη Περικλή Χούρσογλου, αξιολόγησε τις 2.800 φωτογραφίες, και οι καλύτερες από αυτές τέθηκαν στην κρίση του κοινού. Περισσότερα από 10.000 άτομα πήραν μέρος στην online ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε στο site www.athensphotoinspiration.gr, αναδεικνύοντας τις τρεις καλύτερες φωτογραφικές «εμπνεύσεις». Παράλληλα, η επιτροπή απέδωσε δύο ειδικά βραβεία, στην καλύτερη ατομική και την καλύτερη ομαδική συμμετοχή, καθώς και τιμητικούς επαίνους σε 10 ακόμη συμμετοχές που ξεχώρισαν.

 

Οι νικητές του Athens Photo Inspiration 10 είναι οι:

1ο βραβείο κοινού : Εμμανουέλα Γεωργίτση, με 509 ψήφους

2ο βραβείο κοινού: Λάμπρος Τυρλής, με 478 ψήφους

3ο βραβείο κοινού: Αναστασία Μπουγιάκα, με 382 ψήφους

Βραβείο επιτροπής για την καλύτερη ατομική συμμετοχή: Saul Miranda – Bonilla

Βραβείο επιτροπής για την καλύτερη ομαδική συμμετοχή: Δημήτρης Ηλιόπουλος, Αλίκη Μπουντάκα, Χρήστος Σκόνδρας

 

Το Nestea απένειμε στους νικητές επαγγελματικές ψηφιακές μηχανές Canon, εκπαιδευτικά σεμινάρια φωτογραφίας και άλλα αναμνηστικά φωτογραφικά δώρα. Οι συμμετοχές που διακρίθηκαν θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση το Νοέμβριο, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 10, με την υποστήριξη του Nestea.

 

Ο διαγωνισμός, Athens Photo Inspiration 10 by Nestea, διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας την Κυριακή 6 Ιουνίου, και εντάσσεται στο πρόγραμμα των προφεστιβαλικών δράσεων του Athens Photo Festival 10.

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b