MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ireon Music Festival στη Σάμο

Στο γραφικό Ηραίον της Σάμου θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά το Ireon Music Festival το οποίο πέρα από τους εγχώριους τραγουδιστές θα μας παρουσιάσει φέτος και τους εκρηκτικούς Stereo Mcs από την Αγγλία.  

Monopoli Team

Πρόκειται για τη μπάντα που μας έδωσε εμβληματικά κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως τα «Elevate My Mind», «Connected» και αρκετά άλλα.

 

Τις υπόλοιπες μέρες του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Μπάμπη Στόκα, τους Φωτονοβέλα, τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, τους 63 High, τους Clairaudio και τους Valkyries.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Ireon Music Festival έχει ως εξής:


Σάββατο 7 Αυγούστου:

Μπάμπης Στόκας

Valkyries

 

Κυριακή 8 Αυγούστου

Παύλος Παυλίδης

63 High

Clairaudio

 

Δευτέρα 9 Αυγούστου

Stereo MCs

Φωτονοβέλα



Πληροφορίες για το χώρο του φεστιβάλ:

Το Ηραίον της Σάμου βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Πρόκειται για ένα γραφικότατο παραλιακό τουριστικό χωριό μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας που ανήκει στο Δήμο Πυθαγορείου, τη γενέτειρα του μεγάλου μας φιλόσοφου, Πυθαγόρα.

Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού και περίπου 20 λεπτά από τη πρωτεύουσα και το λιμάνι της Σάμου, το Βαθύ.

 

Το Ηραίον είναι γνωστό για τον αρχαίο ναό της Ήρας, έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση ναούς στον Ελλαδικό χώρο. Το φεστιβάλ γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό χώρο, σχεδόν πάνω στη παραλία του Ηραίου και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο, τοπίο πραγματικά εντυπωσιακό αν σε αυτό προσθέσουμε και το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

 

Το φεστιβάλ γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό χώρο, σχεδόν πάνω στη παραλία του Ηραίου και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο. Το τοπίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν σε αυτό προσθέσουμε και το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την περιοχή διάλεξαν και οι παραγωγοί της Χολιγουντιανήςυπερπαραγωγής “Πυθαγόρας Οι Πύλες Του Φωτός” που σύντομα ξέκινά γυρίσματα στο νησί με Μαλκοβιτς, Κρουζ και Μπάτλερ!!!

 


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

www.ticketarena.gr

VARKA BAR, LA LUNA CREPERIE, CAVA GAIA (ΗΡΑΙΟΝ)
, CAMEL SHOP, ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΑΘΥ), 
GREGORYS CAFE BAR (ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ), 
ON THE ROCKS CAFE BAR (ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ)

 

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση τριημέρου: 20 ευρώ (μέχρι 5 Αυγούστου) – 30 ευρώ στην είσοδο
Τιμή ανά ημέρα (μόνο στην είσοδο του φεστιβάλ, αφού δεν υπάρχει ημερήσια προπώληση)
7 Αυγούστου: 10 ευρώ
8 Αυγούστου: 10 ευρώ
9 Αυγούστου: 20 ευρώ

 

Τηλ. κρατήσεων (εκτός Σάμου):
 6936714291, [email protected]

 


Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b