MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο μενού στο Galaxy bar!

Tο μενού του Galaxy bar & restaurant αλλάζει, και αυτή τη φορά επιστρέφει στην απλότητα των μεσογειακών γεύσεων. Φυσικά,η θέα του Λυκαβηττού και της Ακρόπολης, ο κοσμοπολίτικος αέρας και η μίνιμαλ διακόσμηση παραμένουν.

Monopoli Team

Τη φιλοσοφία του μενού έχει επιμεληθεί ο  Executive Chef Γιάννης Μανίκης, ο οποίος δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Το ψήσιμο γίνεται σε ζεστές πέτρες από λάβα, και το κρέας έχει την τιμητική του: μοσχαρίσιο φιλέτο και rib-eye Νεμπράσκα, T-bone Creekstone και αρνίσια παϊδάκια Πυρηναίων. Για τους λάτρεις του ψαριού, ο τόνος σε κρούστα πιπεριού είναι το ιδανικό πιάτο για την έναρξη της βραδιάς, ενώ το ριζότο με αστακό είναι all-time classic. Φυσικά δε λείπουν και οι μπουκίτσες σούσι για όσους προτιμούν κάτι πιο εξωτικό. Μετά το φαγητό σας «επιβάλλεται» ένα κοκτέιλ στο Galaxy bar με τη συνοδεία lounge μουσικής.

Το Galaxy ανοίγει τις πόρτες του στις 18:00 για καφέ ή ποτό, ενώ το εστιατόριο δέχεται τις πρώτες παρέες στις 19:30. Η DJ EL P παίζει κάθε Παρασκευή, συνδυάζοντας soul, funk, house, dance, jazz και electro ήχους, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες αναλαμβάνουν οι DJ της ομάδας της.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b