MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Monopoli Team

Ένα λαμπερό μουσικό θέαμα έρχεται στην Ελλάδα, κατευθείαν από το West End του Λονδίνου και φιλοξενείται από τις 9 έως τις 21 Ιουνίου στο θέατρο Badminton.

 

Ένα υπερθέαμα γεμάτο ενέργεια, μουσική, χορό, τραγούδι και χρώμα, αφιερωμένο στην καριέρα του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson, ακριβώς ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

 

Το show, έμπνευση του μεγαλύτερου ίσως φαν του Michael Jackson και των Jackson 5, του Adrian Grant, ξεκίνησε από το 1991 σαν ένα ετήσιο αφιέρωμα του βρετανικού φαν κλαμπ στον μεγάλο σταρ, με την έγκριση μάλιστα του ίδιου του Jackson. Πολύ σύντομα κάνει περιοδεία σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία και Σκανδιναβία και καταλήγει τον Ιανουάριο του 2009 στο Lyric Theatre του Λονδίνου, όπου εκεί σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

 

Στο Thriller- Live, ο βασιλιάς της ποπ ξαναζεί, μέσα σ’ ένα θέαμα με 28 υπέροχα τραγούδια του, από την soul εποχή των Jackson 5 μέχρι τη disco – funk – rock σόλο καριέρα του.

Το καστ περιλαμβάνει ένα θίασο ταλαντούχων καλλιτεχνών και εκπληκτικών χορευτών, σε χορογραφίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Gary Lloyd, γνωστού από τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Leona Lewis, Will Young, Robbie Williams κ.α. καθώς και πρόσθετες χορογραφίες από τον LaVelle Smith Jnr.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b