MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μικρότερο από notebook, εξυπνότερο από smartphone: το νέο Vaio σειράς P

Το υπερ-φορητό PC βάρους μόλις 600 γραμμαρίων, κυκλοφορεί σε δύο χρώματα και ξεχωρίζει γιατί έχει σχεδιαστεί για χρήση και με τα δύο χέρια, ενώ στέκεστε ή περπατάτε. Είναι μάλιστα τόσο μικρό, που μεταφέρεται μέσα στην τσάντα σας ή στην τσέπη του σακακιού σας.

Monopoli Team

Η σειρά P είναι σχεδιασμένη για απλό χειρισμό ακόμη κι αν είστε όρθιοι ή περπατάτε: Διαθέτει ένα βολικό στη χρήση πληκτρολόγιο και μια φωτεινή, υπερ-ευρυγώνια οθόνη Vaio Display Plus. Ο κεντρικός δείκτης “pointing stick” συμπληρώνεται από ένα touchpad και πλήκτρα αντίστοιχα του ποντικιού. Αυτά τα δύο εκτελούν τις ίδιες λειτουργίες με ένα touchpad και ένα ποντίκι, και είναι τοποθετημένα εκατέρωθεν της οθόνης για εύκολο και άνετο χειρισμό με τους δύο αντίχειρες, όταν κρατάτε τον υπολογιστή στα δυο σας χέρια.

Τα μοντέλα VAIO της σειράς Ρ είναι τα πρώτα notebook της Sony με ενσωματωμένο GPS και μια νέα Ψηφιακή Πυξίδα. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να πληροφορηθείτε πού βρίσκεστε και τι συμβαίνει γύρω σας: Η θέση σας και ο προσανατολισμός σας προβάλλονται με ακρίβεια στον χάρτη, μαζί με τα πλησιέστερα Σημεία Ενδιαφέροντος και το τοπικό δελτίο καιρού, μέσω του λογισμικού Vaio Location Search.

Μάλιστα, η σειρά P περιλαμβάνει τα πρώτα notebook με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, ο οποίος αντιδρά σε φυσικές κινήσεις. Απλά, κουνήστε ελαφρά το VAIO για να δείτε την επόμενη φωτογραφία, να ξεφυλλίσετε μία-μία τις σελίδες ενός εγγράφου PDF ή απλά να γυρίσετε πίσω – ή να πάτε μπροστά – στα site που επισκεφτήκατε πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Το νέο VAIO της σειράς P είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα (μαύρο και πορτοκαλί) και συμπληρώνεται από μια σειρά αξεσουάρ , στα οποία περιλαμβάνονται μια διάτρητη θήκη από σιλικόνη και ένας ιμάντας μεταφοράς.

Τα νέα υπερ-φορητά notebook Vaio της σειράς P θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2010. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση www.sony-europe.com

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b