MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Vinophone: Τα πάντα για το κρασί στο κινητό σας!

Η πρώτη και μοναδική στο είδος της ελληνική εφαρμογή iPhone για τον Ελληνικό Αμπελώνα και τον αρμονικό συνδυασμό οίνων και γεύσεων είναι διαθέσιμη δωρεάν για το iphone σας!

Monopoli Team

Το Vinophone είναι ένα ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για τους οινόφιλους (και μη), το οποίο προτείνει γεύσεις και συνδυασμούς κρασιών και εδεσμάτων! Εκτός από προτάσεις για αρμονικούς συνδυασμούς 300 περίπου πιάτων και ετικετών, το Vinophone παρέχει και τον μεγαλύτερο πλούτο σχετικών οινικών πληροφοριών: πως μπορείτε να φτιάξετε την προσωπική σας κάβα στο σπίτι; Πόσο καλό κάνει το κρασί στην υγεία σας; Πώς μαθαίνετε να αξιολογείτε τα κρασιά; Σε ποιο οινοποιείο να πάτε; Ποιες ετικέτες κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά; Το Vinophone λύνει όλες τις απορίες σας είτε βρίσκεται στο σπίτι, είτε στην κάβα, είτε στο supermarket!

 

Ένα ακόμη ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Vinophone είναι η δυνατότητα που δίνει στον χρήστη να παρακολουθήσει και να διαχειριστεί «εντός» της εφαρμογής μια προσωπική κάβα με τις αγαπημένες του ετικέτες «κουβαλώντας» την μαζί του, στο iPhone του.

Η εφαρμογή, η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ετικέτες, περιλαμβάνει ήδη στην πρώτη της έκδοση περισσότερες από 160 ετικέτες από τους εξής πρωτοπόρους παραγωγούς: Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κτήμα Παπαγιαννάκου, Οινοποιία Σκούρας, Κτήμα Παλυβού, Οινοποιία Λύκου, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Παυλίδη, Οινοποιία Σιγάλα, Οινοποιία Τσάνταλη, Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου, Οινοποιία Μωραϊτη, Οινοποιία Σεμέλη, Γαία Οινοποιητική, Mediterra Οινοποιητική – Creta Olympias, Ι. Μπουτάρης Οινοποιητική, Κτήμα Μητραβέλα, Limnos Wines – Ένωση Συνεταιρισμών Λήμνου, Σάμος ΕΟΣ, Κτήμα Παπαϊωάννου, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Κτήμα Κυρ Γιάννη, Οινοποιία CAIR, ΕΑΣ Αμυνταίου, Τσιλιλής – Κτήμα Θεόπετρα, Κτήμα Εύχαρις, Cavino, Κτήμα Μερκούρη, Κτήμα Χατζημιχάλης, Κτήμα Αντωνόπουλου.

Η εφαρμογή vinophone σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρία Mobartia σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Έλληνα οινολόγο και γευσιγνώστη Δρα Δημήτρη Χατζηνικολάου (Οίνος ο Αγαπητός), ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία και πλήθος δημοσιευμένων οινικών βιβλίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vinophone.com

 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b