MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακόμα μία βράβευση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες βράβευσαν για έκτη συνεχή χρονιά τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το βραβείο «Routes Airport Marketing Awards Europe 2010» για τη δυναμική υποστήριξη που παρέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά τους, μέσω οικονομικών κινήτρων και πρωτοποριακών προγραμμάτων αεροδρομιακού μάρκετινγκ.

Monopoli Team

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ανάπτυξης δρομολογίων «ROUTES Europe» (Τουλούζη, 9-11 Μαΐου), στο οποίο το «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Νότια Ευρώπη – Μεσόγειος». Σ’ αυτή την κατηγορία συμμετείχαν αεροδρόμια όπως, της Ρώμης, της Βαρκελώνης, της Μαδρίτης, της Λισαβόνας, καθώς και τα δύο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, το 2010 ο αερολιμένας υποδέχεται ή έχει ήδη υποδεχθεί 5 νέες αφίξεις αεροπορικών εταιριών: Air Canada (Μόντρεαλ και Τορόντο), Air Transat (Βανκούβερ), Croatia Airlines (Ζάγκρεμπ), Estonian Air (Ταλίν) και Transaero (Αγία Πετρούπολη), ενώ η Hellenic Imperial ξεκινά πτήσεις προς το Γιοχάνεσμπουργκ. Επίσης, αρκετές επιπλέον συχνότητες προστίθενται κατά τη θερινή περίοδο σε ήδη υπάρχοντες προορισμούς.

Να σημειωθεί ότι η βράβευση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω των δυσμενών οικονομικών συγκυριών. Ο κ. Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε σχετικά: «Η νέα διάκριση του αεροδρομίου μας έχει ξεχωριστή αξία, καθώς, παρά την συνέχιση της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, οι αεροπορικές εταιρείες μας επιβράβευσαν και πάλι για την έμπρακτη υποστήριξη που παρέχουμε στα αναπτυξιακά σχέδιά τους».

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b