MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
09
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταξιδεύοντας με τις Θαλάσσιες Χελώνες στη Μεσόγειο

Με αφορμή το Διεθνές Έτος Βιοποικιλότητας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το ΜΕDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλασσίων Χελωνών) διοργανώνουν μια εντυπωσιακή φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Ταξιδεύοντας με τις Θαλάσσιες Χελώνες στη Μεσόγειο». Πρόκειται για μια περιήγηση στην υποθαλάσσια βιοποικιλότητα της Μεσογείου, που η προστασία της αποτελεί τον κύριο σκοπό του MEDASSET.Ο ωκεανολόγος και υποβρύχιος φωτογράφος Γιάννης Ίσσαρης μας οδηγεί σε μια εξερεύνηση του πλούσιου βυθού και των «κατοίκων» του. Μέσα από τις 30 φωτογραφίες της έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την άγρια χλωρίδα και πανίδα της Μεσογείου και να ενημερωθούν σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη θαλάσσια χελώνα, αφού είναι από τα ζώα που απειλούνται περισσότερο με εξαφάνιση και παράλληλα κατέχει σημαντικό ρόλο ως εκπρόσωπος των υπόλοιπων ειδών και οικοσυστημάτων που χρήζουν προστασίας. Η έκθεση συμπληρώνεται με φωτογραφίες από το πολυετές έργο του MEDASSET σε όλη τη Μεσόγειο, καθώς και οπτικό υλικό με θέμα την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.Η έκθεση είναι προσβάσιμη για όλους τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου και θα την βρείτε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης, είσοδος 3, επίπεδο αναχωρήσεων, στον ημιώροφο. Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 29 Αυγούστου και παραμένει ανοικτή καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Monopoli Team

Ο ωκεανολόγος και υποβρύχιος φωτογράφος Γιάννης Ίσσαρης μας οδηγεί σε μια εξερεύνηση του πλούσιου βυθού και των «κατοίκων» του. Μέσα από τις 30 φωτογραφίες της έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την άγρια χλωρίδα και πανίδα της Μεσογείου και να ενημερωθούν σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη θαλάσσια χελώνα, αφού είναι από τα ζώα που απειλούνται περισσότερο με εξαφάνιση και παράλληλα κατέχει σημαντικό ρόλο ως εκπρόσωπος των υπόλοιπων ειδών και οικοσυστημάτων που χρήζουν προστασίας. Η έκθεση συμπληρώνεται με φωτογραφίες από το πολυετές έργο του MEDASSET σε όλη τη Μεσόγειο, καθώς και οπτικό υλικό με θέμα την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.

Η έκθεση είναι προσβάσιμη για όλους τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου και θα την βρείτε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης, είσοδος 3, επίπεδο αναχωρήσεων, στον ημιώροφο.

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό από τις 3 Μαΐου μέχρι τις 29 Αυγούστου και παραμένει ανοικτή καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b