MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πρωτοποριακή ψυχαγωγία στο Polymechanon@Allou!

Monopoli Team

Ανοιξε τις πύλες του το Polymechanon@Allou, το νέο hi-tech ψυχαγωγικό πάρκο της πόλης, που βρίσκεται δίπλα στο Allou! Fun Park!

Το Polymechanon@Allou είναι ένας διαδραστικός χώρος ψυχαγωγίας και μάθησης, η δημιουργία του οποίου αξιοποιεί τα αποτελέσματα της έρευνας του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι επισκέπτες καλούνται να παίξουν στα πρωτοποριακά παιχνίδια κατανοώντας βασικές αρχές τεχνολογίας, ενώ παράλληλα αναγκάζονται να συνεργαστούν και να λειτουργήσουν ομαδικά επιστρατεύοντας συνειδητά και ασυνείδητα γνώσεις και δεξιότητες από τα μαθηματικά, την πληροφορική, τη γεωγραφία, τη φυσική και άλλες επιστήμες.

Παιχνίδια βασισμένα στη ρομποτική, την πληροφορική και την εικονική πραγματικότητα που όχι μόνο συναγωνίζονται αλλά και ξεπερνούν αντίστοιχα του εξωτερικού παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το Polymechanon@Allou απευθύνεται σε όλους όσους είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες και εμπειρίες, ηλικίας από 8 έως… 88 ετών!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://polymechanon.gr/ και

Ημέρες- Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 9:00- 14:00, Παρασκευή: 9:00 – 14:00 & 17:30- 20:30, Σαβ/κο & Αργίες: 11:00 – 21:00

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b