MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 6 κανόνες του μαύρου

Το μαύρο χρώμα είναι το αγαπημένο πολλών ανδρών. Όμως πρέπει να ακολουθείτε συγκεκριμένους κανόνες όταν αναμιγνύετε μαύρα σχέδια και διαφορετικά μαύρα υφάσματα.

Οι 6 κανόνες του μαύρου - Monopoli.gr
Monopoli Team

Προτιμήστε μαλλί

Προτιμήστε τα μάλλινα υφάσματα σε μαύρο χρώμα είτε πρόκειται για κοστούμι, είτε για πουλόβερ, είτε ακόμη και για παντελόνι. Το μαλλί έχει την ιδιότητα να διατηρεί το χρώμα καλύτερα και δεν ξεβάφει τόσο εύκολα όσο το βαμβάκι.

Συνδυάστε το μαύρο σωστά

Μπορεί όλα τα μαύρα να σας φαίνονται ίδια, αλλά δεν είναι. Υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις και σκιές του μαύρου. Για παράδειγμα μπορεί ένα πουκάμισο να είναι μαύρο αλλά όταν το κοιτάς καλύτερα να βλέπεις και μια καφέ απόχρωση. Οι διαφορές είναι ελάχιστες αλλά σημαντικές.

Αναμίξτε μαύρα υφάσματα

Για να μη φαίνεστε σαν να φοράτε στολή και μάλιστα μαύρη στολή, είναι σημαντικό να αναμιγνύετε τα υφάσματα. Μπορείτε για παράδειγμα να φορέσετε ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ με ένα υφασμάτινο παντελόνι, ή ένα βαμβακερό πουκάμισο με τζην. Έτσι το ντύσιμό σας δεν θα φαίνεται μονότονο, παρόλο που φοράτε μόνο ένα χρώμα.

Προσοχή στο βαμβάκι

Τα βαμβακερά ρούχα ξεβάφουν ευκολότερα από τα συνθετικά, γι’ αυτό είναι καλό όταν αγοράζετε πουκάμισο βαμβακερό, να περιλαμβάνει ένα ποσοστό lycra. Η lycra είναι αυτή που διατηρεί το χρώμα και εμποδίζει το ξεθώριασμα.

Πλένετε σωστά τα μαύρα ρούχα

Το στεγνό καθάρισμα είναι ο ιδανικός τρόπος να πλύνετε τα ρούχα σας. Το χρώμα διατηρείται έντονο και δεν ξεθωριάζει. Όταν όμως πλένετε τα μαύρα ρούχα σας στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που έχουν βγει τελευταία και είναι αποκλειστικά για μαύρα ρούχα. Επίσης, πάντα όταν πλένετε μαύρα ρούχα, χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό.

Πείτε αντίο στα ξεθωριασμένα

Όταν τα μαύρα ρούχα σας ξεθωριάσουν, έστω κι αν πρόκειται για το αγαπημένο σας πουλόβερ ή πουκάμισο, πρέπει να σταματήσετε να τα φοράτε. Φαίνονται φθηνά και πολυχρησιμοποιημένα και πρέπει να τα αποχωριστείτε.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b