Monopoli Team
14.12.2009
A
A
Με σύνθημα «Ζήσε το Σήμερα», η οικογένεια Χατζημιχάλη υποδέχεται το 2010 με το ελληνικό nouveau κρασί «Φρέσκο 2009» και το λευκό κρασί «Πρώτιστο 2009».
Και οι δύο συσκευασίες έχουν καινοτόμα εμφάνιση, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς: είναι μοντέρνα με νεανικό ύφος που αντικατοπτρίζεται στα εντυπωσιακά χρώματα και σχήματα των μπουκαλιών. Μάλιστα φέρουν και «μετρητή κεφιού», που αλλάζει ανάλογα με την ποσότητα του κρασιού που απομένει στο μπουκάλι!
Με το πλούσιο άρωμά τους, τη δροσερή και φρουτώδη γεύση τους και τη μοντέρνα εμφάνισή τους, το «Φρέσκο 2009» και το «Πρώτιστο 2009» ταιριάζουν απόλυτα στο τραπέζι ενός γιορτινού -και όχι μόνο- γεύματος.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τα βραβεία του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
66o ΦΚΘ: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος στον Γιώργο Τσεμπερόπουλο
Hot or Not #192: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Φωκάς Ευαγγελινός: Η Αλεξάνδρεια δεν είναι απλώς ένα τοπωνύμιο – είναι μνήμη
Ο Λευκός Πύργος ανάμεσα στους «Θησαυρούς της Ευρωπαϊκής Κινηματογραφικής Κληρονομιάς»
Για τον Θέμο Σκανδάμη, οι στιγμές θαυμασμού είναι αυτές που γίνονται τραγούδια
8ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας powered by ΔΕΗ: 10 ταινίες για κάθε ηλικία που δεν πρέπει να χάσετε
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Φθινοπωρινό brunch σε 5 cozy μαγαζιά της Αθήνας
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά