MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Ζιζέλ από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας

Το English National Ballet, ένα από τα καλύτερα περιοδεύοντα σχήματα κλασικού μπαλέτου, επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζει τη «Ζιζέλ» του Αντoλφ Ανταμ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 14 έως και τις 17 Οκτωβρίου. Η ιστορία της αθώας, νεαρής χωριατοπούλας Ζιζέλ που ερωτεύεται έναν ευγενή και καταλήγει σε τραγωδία με την τρέλα και το θάνατο […]

Ζιζέλ από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας - Monopoli.gr
Monopoli Team

Το English National Ballet, ένα από τα καλύτερα περιοδεύοντα σχήματα κλασικού μπαλέτου, επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζει τη «Ζιζέλ» του Αντoλφ Ανταμ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τις 14 έως και τις 17 Οκτωβρίου.
Η ιστορία της αθώας, νεαρής χωριατοπούλας Ζιζέλ που ερωτεύεται έναν ευγενή και καταλήγει σε τραγωδία με την τρέλα και το θάνατο της Ζιζέλ και το πέρασμα στο βασίλειο του υπερφυσικού, έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα πολυάριθμα ανεβάσματα.
Οι παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιούνται σε συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Η διασκευή της αρχικής χορογραφίας των Κοραλλί και Περρό είναι του Μάριους Πετιπά και η καλλιτεχνική διεύθυνση του Γουέιν Ήγκλινγκ. Την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διευθύνει ο Γκάβιν Σάθερλαντ, τα σκηνικά-κοστούμια είναι του Ντέιβιντ Γουόκερ, ενώ οι φωτισμοί του Ντέιβιντ Μορ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν:

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b