MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
10
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

  Φαντασίας

  Φαντασίας
  Ο μικρός Conan γίνεται μάρτυρας της σφαγής των γονιών του αλλά και όλης της φυλής του, μεγαλώνει σαν σκλάβος και γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους μονομάχους της εποχής του. Το τελευταίο τον κάνει να κερδίσει εν τέλει την ελευθερία του και του δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλον τον τότε γνωστό κόσμο, να μορφωθεί […]
  03.12.2019
  Στην ταινία, με αισθητική βιντεοπαιχνιδιού και μινιμαλιστική πλοκή, η Τζέσικα είναι βασίλισσα αλλά μπορεί να είναι ιππότης, μητέρα, μάγος, θεά ή αστέρι.
  26.11.2019
  Ο Ορλάντο είναι ένας μελαγχολικός, ανεξάρτητος νεαρός ποιητής, ένα ευαίσθητο αγόρι που ερωτεύεται η βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Ορλάντο, όμως, είναι αθάνατος και το πέρασμα του στο χρόνο γίνεται τόσο απλά, όσο ένας βαθύς ύπνος που διαρκεί αιώνες.
  26.11.2019
  Βινιέτες από τη ζωή ενός νέου, πιθανού alter ego του σκηνοθέτη, σε ένα μικρόκοσμο που απαρτίζεται από τη εντεκάχρονη Ουκρανή προτεζέ του, τη γέρικη σκύλα του, τον εσωστρεφή πατέρα του, τον σούπερ tv star αδερφό του, την αυθάδη μάνα του και τη νεαρή μητριά του.
  26.11.2019
  Σε ένα υπαίθριο λούνα παρκ, ο ιδιόρρυθμος Δρ. Καλιγκάρι, διευθυντής μιας ψυχιατρικής κλινικής, προβλέπει το μέλλον. Ο Καλιγκάρι κατευθύνει τον Καίσαρα, ο οποίος σκοτώνει χωρίς κίνητρο και λογική.
  19.11.2019
  Τέσσερις ιστορίες τρόμου και φαντασίας τοποθετημένες στην μεσαιωνική Ιαπωνία.
  19.11.2019
  Η Dorothy, που σώζεται από ένα ψυχιατρικό πείραμα από ένα μυστηριώδες κορίτσι,επέστρεψε στο Oz όταν μια μάγισσα και ο βασιλιάς Nome καταστρέφουν όλα όσα κάνουν την μαγική γη όμορφη.
  05.11.2019
  Η υπνωτική και παραισθησιακή ιστορία δύο φυλακών σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί της Νέας Αγγλίας το 1890.
  05.11.2019
  Αφηγείται την ιστορία του Πάνου, ενός νεαρού γιατρού που μετακομίζει σ’ ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί θα ερωτευτεί μια κοπέλα που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια.
  05.11.2019
  Ο Άρης, πασχίζει να εγκαταλείψει τη χώρα μέσα σε μια βάρκα. Καταφέρνει να γλιτώσει τον πνιγμό αλλά με την επιστροφή του, ρίχνεται σ’ έναν αγώνα επιβίωσης που θα τον φέρει στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.
  05.11.2019
  Τέσσερεις κρατούμενοι φυλακών, αντιδρώντας στην εξαθλίωση και την καταπίεση των δεσμοφυλάκων και του συστήματος, βρίσκουν αρχικά διεξόδους μέσα στην έγκλειστη καθημερινότητά τους μέχρις ότου, παραμονές Χριστουγέννων, εξεγείρονται.
  05.11.2019
  Ενα αφιέρωμα στο έργο του ψυχολόγου Wilhelm Reich, που συνδυάζεται με μια ιστορία μιας νεαρης γιουγκοσλαβας που ειχε σχεση με έναν Ρώσο σκιτσογράφο.
  30.10.2019
  Η Αννα, μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμίας, αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, την Πέρσα, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του μπαμπά της.
  30.10.2019