Οι Cinema Paradiso Project επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Μαΐου, με μελωδίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Σε αυτή την παράσταση, το σχήμα ερμηνεύει κυρίως τραγούδια και μουσικές από τη λεγόμενη Χρυσή Εποχή του ελληνικού κινηματογράφου — την εποχή που στη μεγάλη οθόνη γεννήθηκαν διαχρονικές μελωδίες, που αγαπήθηκαν βαθιά και έγιναν το soundtrack της ζωής των θεατών, αλλά και των επόμενων γενεών. Ένα soundtrack γραμμένο από την πένα των σπουδαιότερων Ελλήνων συνθετών.
Η παράσταση των Cinema Paradiso Project αντλεί έμπνευση από το μελόδραμα και την κωμωδία, αλλά και από τη νοσταλγική ατμόσφαιρα της παλιάς Αθήνας. Το ηχοτοπίο συνδυάζει το λαϊκό και το έντεχνο τραγούδι, καθώς και τους μοντέρνους ρυθμούς της εποχής, όπως το twist και το mambo.
Με ανοιξιάτικη και πολύχρωμη διάθεση, οι Cinema Paradiso Project «γυρίζουν» στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Μαΐου στο Half Note Jazz Club! Εσείς;
Οι Cinema Paradiso Project είναι:
Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι
Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο
Ευαγγελία Λοφίτου: ακορντεόν, επικοινωνία
Στέλλα Ζιοπούλου: βιολί
Ορφέας Κωνσταντόπουλος: κοντραμπάσο
Κώστας Μπουρόπουλος: κλασική κιθάρα, φωνητικά
Νικόλας Κωνσταντίνου: ηλεκτρική κιθάρα
Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά
Χριστίνα Κατσιάρη: επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos
Παρασκευή 8/5 & Σάββατο 9/5 στις 22:30 – Κυριακή 10/5 στις 21:30
Τιμές εισιτηρίων: από 12€
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/gyrisate-cinema-paradiso-project/?evId=896833
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:
- Να ακολουθήσετε το Monopoli στο Instagram
- Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την προηγούμενη μέρα
Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα βρίσκονται στο Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς / Τηλ: 210 9213310)