Νικητές Διαγωνισμών

MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
27
ΜΑΪΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  Νικητές διαγωνισμών

  Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους των διαγωνισμών:

  • Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις στα ταμεία των χώρων, αυστηρά μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Οι νικητές των διαγωνισμών οφείλουν να επικοινωνούν με τους χώρους πριν πάνε για να επιβεβαιώνουν την πρόσκληση και την ώρα έναρξης της κάθε παράστασης και να ενημερώνονται για τυχόν απρόοπτες ακυρώσεις ή αλλαγές στις ώρες και τις ημέρες των παραστάσεων.
  • Τo Μonopoli.gr δεν φέρει ευθύνη εάν οι ώρες των παραστάσεων αλλάξουν ή εάν οι παραστάσεις ακυρωθούν.
  • Στις περιπτώσεις που τα θέατρα ή οι χώροι ακυρώνουν τις προσκλήσεις, δεν θα πραγματοποιούνται κληρώσεις.
  • Οι προσκλήσεις είναι προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και δεν μεταφέρονται για άλλες ημερομηνίες ή ώρες.
  • Όλες οι προσκλήσεις είναι 2πλες και αφορούν ελεύθερη είσοδο στο χώρο. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι διαφορετικό, θ’ αναγράφεται στους όρους του κάθε διαγωνισμού.
  • Τα ονόματα των νικητών δημοσιεύονται στο Monopoli.gr αμέσως μετά τις κληρώσεις, τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στους όρους κάθε διαγωνισμού.

  Kαι μην ξεχνάτε! Kάντε like στη σελίδα του Monopoli.gr στο facebook, και ακολουθήστε μας στο instagram και στο twitter για να βλέπετε πρώτοι όλους τους νέους διαγωνισμούς!

  Για να δείτε εάν έχετε κερδίσει προσκλήσεις κάντε κλικ πάνω στις παραστάσεις που έχετε δηλώσει συμμετοχή.
  Προσοχή! Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με τον κορονοϊό πολλές παραστάσεις ακυρώνονται απροειδοποίητα. Πριν πάτε στο θέατρο παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο θέατρο για να επιβεβαιώσετε ότι η παράσταση θα γίνει κανονικά και τσεκάρετε την ώρα προσέλευσης.
  Διαγωνισμός: Κερδίστε το παιδικό βιβλίο Peppa Pig: Η γιαγιά μου, από τις εκδόσεις Anubis Διαγωνισμός: Κερδίστε το παιδικό βιβλίο Peppa Pig: Η πιο Μαγική Μαμά του Κόσμου, από τις εκδόσεις Anubis Διαγωνισμός: Κερδίστε το παιδικό βιβλίο Peppa Pig – Η Μαμά μου, από τις εκδόσεις Anubis Διαγωνισμός: «Τζάμπα η παράταση», του Κώστα Καβανόζη από τις Εκδόσεις Πατάκη Διαγωνισμός: «Τι όμορφη που είναι η ζωή», της Μαρίας Λαϊνά από τις Εκδόσεις Πατάκη Διαγωνισμός: «Ο βασιλιάς της», του Χ.Α Χωμενίδη από τις Εκδόσεις Πατάκη Νικήτρια του διαγωνισμού «Outalander, Βιβλίο 2ο – «Σε Ξένο Χρόνο» Διαγωνισμός: «Ο κροκόδειλος που φοβόταν το νερό» της Christine Beigel από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος Διαγωνισμός: Φλόγα και άνεμος του Στέφανου Δάνδολου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός Διαγωνισμός: Το κόκκινο μαντίλι του Κυριάκου Αθανασιάδη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός Διαγωνισμός: Οι Διαθήκες της Μάργκαρετ Άτγουντ από τις Εκδόσεις Ψυχογιός Διαγωνισμός: «Οι Μεγάλοι… μικροί: Οι αγωνιστές του 1821» της Αγγελική Δαρλάση από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο Διαγωνισμός: «Ο Νταής του Ποντικοσχολείου μας» της Ζαχαρούλας Καραβά από τις εκδόσεις Πορφύρα
  Και άλλοι διαγωνισμοί
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast