MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
04
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Κόκκινο Γκλίτερ: Το νέο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια για την «Βαλίτσα»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει με χαρά το νέο του τραγούδι «Κόκκινο Γκλίτερ», το οποίο αποτελεί το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Η Βαλίτσα» του Δημήτρη Παπαθανάση.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μετά από μια σειρά πολλών και αγαπημένων του επιτυχιών που «ντύνουν» σταθερά και μελωδικά κάθε στιγμή της ζωής μας, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει με ένα τραγούδι που συνδέεται άμεσα με την ιστορία της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2026.

Γραμμένο για την Αλίκη, του συγκροτήματος Alice & the Bunnies και μία από τις κεντρικές ηρωίδες της ταινίας, το «Κόκκινο Γκλίτερ» ακολουθεί τη διαδρομή μιας μουσικού που αναζητά τον δικό της δρόμο. Η ιστορία της ξεδιπλώνεται μέσα στο σύμπαν της «Βαλίτσας», μιας ανατρεπτικής κωμικής περιπέτειας που ξεκινά όταν τρεις φίλες βρίσκονται μπροστά σε μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα, γεγονός που ανατρέπει απρόσμενα τη ζωή τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ερμηνεύει το τραγούδι με τον δικό του πάντα ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας φωνή σε μια ηρωίδα που κινείται ανάμεσα στα όνειρα, τις φιλίες, τα λάθη και τις δεύτερες ευκαιρίες που βρίσκονται στον πυρήνα της ιστορίας. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Κωστής, ενώ συνυπογράφει τους στίχους με τη Zoe Pre.

Με καλοκαιρινή και τρυφερή διάθεση και τη χαρακτηριστική μουσική ταυτότητα του δημιουργού του, το «Κόκκινο Γκλίτερ» είναι διαθέσιμο τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας για ακόμη μια βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου12.09.2018

Σύνοψη της ταινίας:

Τρεις φίλες, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Alice & the bunnies Αλίκη, η ηθοποιός Μαρίνα και η λογίστρια Βάσω, συνοδεύουν την αγαπημένη τους γειτόνισσα, χήρα ιατρού και δεινή χρήστρια εφαρμογής AI, κυρία Στέλλα, σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση, οι τρεις φίλες ανακαλύπτουν στις τουαλέτες μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα δίπλα στο πτώμα μίας γυναίκας και οι ζωές όλων παίρνουν μοιραία μια άλλη τροπή. Ένας μηχανισμός μικρό και μεγάλο-απατεώνων βάζει στόχο τα κορίτσια και τη Στέλλα χωρίς εκείνες να έχουν πολυκαταλάβει που έχουν μπλέξει.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπαθανάσης
Σενάριο: Κατερίνα Μπέη
Βασισμένο σε μία ιδέα του Άρη Κυπριανού
Παραγωγή: Tanweer Productions
Διανομή: Tanweer Alliances

Τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους από την Tanweer

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Φως, μουσική και γιορτινή μαγεία: Ζωντανεύει ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ
Μουσικά Νέα
Οι συναυλίες της εβδομάδας: 10+1 μουσικές στάσεις που αξίζουν στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
20 χρόνια Back to Black: Το “μαύρο” που δεν ξεθώριασε ποτέ
Μουσικά Νέα
“15”: Οι Mechanimal κυκλοφορούν νέο δίσκο και προκαλούν το χάος
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το ΠΣΚ
Cine News
Ετεροτοπία: Ένα νέο φεστιβάλ οπτικοακουστικών και παραστατικών τεχνών στο Newman cinema
Μουσικά Νέα
Φουτουριστικά visuals και καθηλωτική techno: Τι να περιμένεις από το πολυαναμενόμενο ÆDEN Athens του Anyma
Μουσικά Νέα
Release Athens 2027: Οι Fontaines D.C. φέρνουν το “Dopamine Chamber” στην Αθήνα
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το Σαββατοκύριακο
Εκδηλώσεις
ΚΠΙΣΝ: 4η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων στη Βαμβακού Λακωνίας
Μουσικά Νέα
Η Angelika Dusk πατά REWIND στα 80s και μάς χαρίζει έναν δίσκο γεμάτο φως (video)
Μουσικά Νέα
Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο Carnegie Hall: Θερμή υποδοχή με μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη