Soft cookies σε 15 λεπτά – χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ
Για το πρωινό, για το σνακ, για την ώρα της απογευματινής επιθυμίας για κάτι γλυκό… αυτά τα soft cookies χωρίς ζάχαρη είναι η ιδανική επιλογή.
      
                  Ποιος δεν θέλει ένα μικρό γλυκό το απόγευμα ή με τον πρωινό καφέ; Αυτή η συνταγή για soft cookies χωρίς ζάχαρη είναι δοκιμασμένη και ιδανική για να απολαύσουμε ένα υγιεινό γλυκό σνακ. Η συνταγή είναι της Ξένης Κωνσταντίνου και τη βρήκαμε στο προφίλ της στο Instagram.
Υλικά για περίπου 10 μπισκότα
10 χουρμάδες
2 κ.σ. κακάο χωρίς ζάχαρη
2 κ.σ. ταχίνι
1 αυγό
1 κ.γλ. baking powder
σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τους χουρμάδες σε νερό μέχρι να φουσκώσουν και να μαλακώσουν. Τους μεταφέρουμε σε ένα μικρό μπολ και τους λιώνουμε με το πιρούνι.
Προσθέτουμε το ταχίνι, το αβγό, το κακάο και το baking powder και αναμιγνύουμε καλά.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου. Μεταφέρουμε εκεί τα μπισκότα με το κουτάλι και πασπαλίζουμε με σταγόνες σοκολάτες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 12 -15 λεπτά.
Καλοφάγωτα!