MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
25
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Giorgio Armani: Αποχαιρετιστήριο show στο Μιλάνο

Από το American Gigolo μέχρι την Cate Blanchett, η ιστορία του Armani γράφτηκε σε Χόλιγουντ, Μιλάνο και… Αθήνα.

Πηγή φωτογραφίας: @giorgioarmani/Instagram
Πηγή φωτογραφίας: @giorgioarmani/Instagram
Monopoli Team

Το βράδυ της Κυριακής, η Pinacoteca di Brera στο Μιλάνο μεταμορφώθηκε σε σκηνή αποχαιρετισμού. Υπό το φως φαναριών και με τον Ludovico Einaudi στο πιάνο, παρουσιάστηκε η τελευταία συλλογή που είχε επιμεληθεί προσωπικά ο Giorgio Armani. Ένα show που έφερε τον τίτλο “Pantelleria, Milano”, σε μια αναφορά στους δύο τόπους που σημάδεψαν τη ζωή του, το αγαπημένο του νησί και την πόλη που όρισε το brand του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, η Cate Blanchett και ο Richard Gere έδωσαν στην εκδήλωση το βάρος μιας τελετής μνήμης. Η Blanchett, απόλυτη μούσα του Armani Privé, και ο Gere, το πρόσωπο που καθόρισε την ανδρική ταυτότητα του Armani στο American Gigolo, βρέθηκαν εκεί σαν ζωντανές μνήμες της ιστορίας του.

Στο φινάλε, το άδειο πέρασμα όπου ο Armani συνήθιζε να εμφανίζεται έμεινε φωτισμένο και κενό. Η ανιψιά του, Silvana Armani, μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη και σύντροφό του Leo Dell’Orco, βγήκαν να χαιρετήσουν το κοινό. Το χειροκρότημα ήταν παρατεταμένο, σχεδόν λυτρωτικό.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί